TV2 søger motorcyklister - En sølle motorcyklist
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

TV2 søger motorcyklister

De finder med garanti en sølle motorcyklist
Tommy Rønn
18/03-2011 kl. 07:00

Det er nedslående når TV2 bringer sådanne meddelelser på tekst TV. I Station 2 skaber de foragelser, og nu skal det igen gå ud over os på motorcykel.

Ingen er i tvivl når tekst TV meddelelsen gennemlæses. De vil have motorcyklister til at te sig tåbeligt foran lensen, så de kan fortælle seerene hvor vilde og gale motorcyklisterne er i Danmark.

Desværre er der med garanti nogen der melder sig, for at få deres 5 minutters berømmelse. Trods det faktum at enhver der efterfølgende ser programmet bliver alt andet end imponerede. Det er jo netop dette TV2 ønsker, og derfor laver klipning så motorcykllisterne i programmet bliver udstillet som trafikale monstre.

TV2 nævner med garanti ikke at 2010 betød stort fald i antal dræbte motorcyklister.

På MagaCin er vi ikke frelste, men ethjulskørsel er ikke egnet til foragelses-TV eller tætte trafikale forhold.

Del med en ven

0 personer snakker om “TV2 søger motorcyklister

 1. Hvad med at sætte et godt eksempel her på siden. I stedet for selv at race rundt på baghjul på offentlige veje. Det kan da kun være grobund for efterabere.

 2. Hvad med om alle der underviser i sikker trafik,(incl UT, Tommy, Mike M.fl.)

  eller de som faktisk praktiserer sikker trafik bombarderede dem med tilmeldinger, så det ikke "kun" blev de vilde MC'ister der fik taletid???

 3. TV2's søgen efter sådanne motorcyklister, har været debatteret på mange MC-sider siden det blev slået op den 8/3. Det er den typiske sensationsjournalistik og evige søgen efter at udstille bestemte gruppers mørke sider, der nu igen har fokus på os motorcyklister.

  Det bedste er dog, at bærer disse personer sig så tåbeligt ad, så kan policen vel (med den rette lovhjemmel) få udleveret de ikke-censurerede optagelser, hvor ansigt, mc, mc-tøj og nummerplade kan ses. Omvendt så kan noget "harmløst" kan meget nemt klippes til at se farligt ud. Det bør de som tilmelder sig huske på.

  Det kunne være en rigtig god artikel, hvis MagaCin tog kontakt med Station 2's journalist, Niels Møller ([email protected]), for at høre, hvad Station 2 rent faktisk ønsker at opnå med dette.

  Se: http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-37959977:station-2-efterlyser-vilde-motorcyklister.html

 4. Nå Tommy – nu skal du forklare din optræden – vi sidder alle og ser på et klip af din prøvekørsel af Honda`s nye dejlige 250`er ( en teeser på BT) og der kører du gudhjælpende på baghjul, på offentlig vej. – og så specielt et indslag der primært retter sig til mc`ister i aldersgruppen 18 – 21 år.

  Mht til TV2, så håber jeg at rigtig mange melder sig, og alle udtrykkelig betinger sig, at alle hundekunstnerne udføres på privat grund ( bane ) – og hvad skal de så lige bruge det til`? ? ?.

 5. Ahh det er station 2 – helaftens-reklameblokken, der skal sikre uendelige bevillinger til politietaten, ved at blæse selv den mindste lille forseelse op til actionmættet underholdning – det er jeg sgu for længst holdt op med at spilde min tid på :-

  Men jeg vil da melde mig under fanerne til en optagelse, jeg ville aldrig drømme om at mishandle min MC med stunts, og slet ikke på offentlig vej, i lighed med langt hovedparten af den danske MC'ist stand 🙂

  Det kunne da være for fedt at se med komme anstigende med kameraer og hvad der nu hører til, og så præsentere dem for "morfar-kørsel" af stærk konservativ karakter *lol*

Skriv et svar

Giver børn en ny start