TV fra Danmarks Smukkeste MC Messe - Gisselfeldt
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

TV fra Danmarks Smukkeste MC Messe

TV Sydsjælland var forbi udstillingen på Gisselfeldt Kloster
Webmaster
01/04-2014 kl. 13:00

Lokalstationen, TV Sydsjælland, var en tur forbi Gisselfeldt Kloster under weekendens MC messe. Det kom der et lille indslag ud af.

Det er ikke verdens bedst opløste videoklip, men vi kan desværre ikke udgive bedre kvalitet end det offentlige klip på www.tv-sydsjaelland.dk.

Så var du ikke med på Gisselfeldt, kan noget af udstillingen ses i dette videoklip, og var du med kan du måske se dig selv på TV her.

Nedenstående klip er produceret og klippet af: TV Sydsjælland, Maria og Carsten Højholt Hansen.

Del med en ven

0 personer snakker om “TV fra Danmarks Smukkeste MC Messe

 1. Min mening om MC messe ved Gisselfeld 2014, bevar mig vel, jo der er smukt, men det er der da så mange steder! men ligefrem at give kr. 70,00 for og se på lidt motorcykler, som man jo princippet kan se gratis hos forhandlerne! Ved faktisk ikke helt, om det ikke også er noget af en overdrivelse ligefrem at kalde Gisselfeld for en MC messe, men jeg tage sq. Hatten af, at lave ca. kr. 350.000,00 på bilet salg + det løse på en weekend er da okay, men i min tanker, burde dette være forhandlerne / importørene der inviteret gratis for at visse hvad de har at byde på!
  Jeg plejer ikke at tage til sådan såkaldte messer, men lod mig detsværre lokke med for denne enegangs skyld, det vil jeg lige slutte af med at nævne, at det er der ikke sket noget ved 🙂
  God sommer.
  MVh. K. A.

 2. Ka. jeg ane jantelove i den tekst. Det virker sku som man er misundelig på at forhandlerne skal have udgifter i den forbindelse, og så måske tjene nogle af dem igen.
  Som sagt i en anden tråd, vær dog glad for at de gider at være der for os. Vi kan sku ikke få de oplevelser på nettet for 70 kr. (det samme som 2 x kaffe latte på en cafe i Kbh.)
  God sommer og kør pænt…

 3. T- Speed Prøv lige at læse de andre indlæg som relaterer til dette.
  Succes på Sjælland.
  Gang i Sjælland.
  Danmarks smukkeste Mc messe.
  Når du har læst dette vil du erfare at alle ikke er helt begejstrede.
  Jeg mener dog at arrangørerne skal prøve igen , da det er fint at man prøver sådanne tiltag.
  MC'isterne kom jo for at se "giraffen" dyrt eller ej……………

 4. Jeg synes det var en ok messe selv om den var hurtigt set fik vi jo også en tur rundt i slots haven så alt i alt en ok dag til de kr 70 i indgang – Jeg fik også en snak med de forskellige mc rejse udbydere og lidt inspiration til min tur til USA, som nu er bestilt hos http://www.mcusa.dk i 2015 og uha hvor jeg glæder mig.

Skriv et svar

Giver børn en ny start