Turbosalg – Hurtig salg - Motorcykel - MC
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Turbosalg – Banebrydende salg

Garanteret salg på 3 dage - Om kort tid er Turbo-salg klar på 123
Tommy Rønn
07/12-2014 kl. 19:00

123 ligger i disse dage sidste hånd på den nye banebrydende salgsmetode Turbo-salg. En salgsmulighed for private der garanterer salg på 3 hverdage. Noget mange private sælgere har efterspurgt.

Private sælgere bestemmer selv hvilken salgspris der accepteres.

Processen bliver simpel. En privat sælger opretter køretøj i Turbo-salg. Dette køretøj sendes derefter ud til landets forhandlere, som så byder på det oprettede køretøj. Efter 3 hverdage sendes bedste bud til sælger, som så selv vælger om dette bud accepteres, eller ikke accepteres.

Accepteres det bedste bud på køretøjet ikke, er servicen gratis. Findes det bedste bud acceptabelt, og salg accepteres, betales et mindre gebyr for salget.

123 klarer kontakten til alle forhandlere der er interesseret i det køretøj der ønskes solgt. 123 samler og vurderer også alle bud og samler trådene, og 123 formidler kontakt forhandler og sælger imellem ved salgsaccept. Altså helt problemfrit salg for private.

Køretøjer kan kun oprettes en gang i Turbo-salg. Man kan altså ikke oprette samme køretøj igen og igen. Derfor er det vigtig at tænke indkomne bud godt igennem, inden de forkastes.

Del med en ven

0 personer snakker om “Turbosalg – Banebrydende salg

  1. kan private der tror de sælger "guld" og forhandlere der helst skal tjene minimum 20.000,- på videre salg nogensinde mødes ?

  2. Aner faktisk ikke hvad mindre gebyr er. Fik bare beskrevet at salgsgebyret er samme størrelse som 1-3 månederes almindelig salgsannonce, alt efter salgspris.

Skriv et svar

Giver børn en ny start