Troy Bayliss hædret med jubilæumsmodel - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Troy Bayliss hædret med jubilæumsmodel

Ducati Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary
Steffen Olesen
22/07-2021 kl. 18:12

Den produceres i et begrænset oplag, og motorcyklen er karakteriseret af de specielle farver, som er en hyldest til den Ducati 996 R australske Troy Bayliss vandt sin første World Superbike titel på for Ducati i 2001
Udstyret med Öhlins komponenter og smykket med detaljer der fremhæver sportsligheden, er det Ducati Panigale V2 1. Championship 20. Anniversary’s skæbne, at ramme Troy Bayliss fans verden over lige i hjertet.

Nogenlunde sådan lyder introduktionen frit oversat til jubilæumsmodellen Ducati teasede for for et par dage siden, og hvor annonceringen af dagens præsentation var ledsaget af et billede med #21.

Se præsentationsvideoen for Ducati Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary.

I videoen får vi et herligt historisk tilbageblik, får genopfrisket hvordan Bayliss indledte karrieren som fabrikskører for Ducati, et gensyn med racerkøreren i aktion, forklaringen på hvorfor de nu 52-årige australier dengang kørte med startnummer 21 og sidst med ikke mindst lidt teknisk information om jubilæumsmodellen.

Lækkerier fra Öhlins
Udgangspunktet for jubilæumsmodellen er en Ducati Panigale V2 udstyret med den tocylindrede 955 cc Superquadro motor, der leverer 155 hk ved 10,750 omdr. og et maksimalt drejningsmoment på 104 Nm v. 9,000 omdr.
Forgaflen er en NX30 enhed fra svenske Öhlins, der også har stået for leveringen af TTX36 bagdæmperen samt styrdæmperen.
Som du ser i videoen, er jubilæumsmodellen lettet for 3 kg takket være lithium-ion batteriet samt konfigurationen med enkelt sæde.
Modellens vægt opgives tør til 174,5 kg og 197 kg køreklar.

Kræs for ægte Ducatisti
Udover andre godbidder som den specielle udstødning, vil ægte Ducatisti garanteret frydes særligt over startnummeret 21 der pryder modellens kåbesider samt forende, og sågar er broderet på sædet.
Men de aller fedeste detaljer er nok den øverste forgaffelbro, hvor modellens navn samt unikke nummer fremgår, og så den lille udsmykning foran benzintankens dæksel med Troy Bayliss’ autograf og referencer til kørerens 3 VM titler.

Hvornår og hvor meget?
Jubilæumsmodellen lander på det italienske marked i slutningen af September måned 2021, og er prissat til €20,990 i Italien.
Det er formentlig en model danske kunder også får mulighed for at købe, Men vi skal nok ikke forvente, at der står et eksemplar hos alle danske Ducati forhandlere.
Nyheden er lidt for frisk til, at vi er leveringsdygtige i prisen på danske nummerplader.
Men den hjælper din lokale Ducati forhandler dig garanteret gerne med.

En herlig detalje ægte Ducatisti vil værdsætte

Vi synes det er en ret fed Ducati, og faktisk også lidt cool at Troy Bayliss hædres på denne måde.
En skøn anerkendelse af den australske racerkørers flotte indsats for Ducati, og en lækker nyhed for ægte Ducatisti og fans af motorsport på to hjul.
Læs mere om den nye Ducati Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th AnniversaryDucati’s hjemmeside.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start