Triumph's elektriske nakedbike kommer snart! - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Triumph’s elektriske nakedbike kommer snart!

Triumph afslører deres første fuldt elektriske motorcykel d. 12. Juli.
Steffen F. Olesen
02/06-2022 kl. 06:02

Det hele startede tilbage i 2019 hvor vi kunne berette, at Triumph hoppede i arbejdstøjet og gik i gang med et 2-årigt projekt om at udvikle en elektrisk model ved navn TE-1.
Dengang kunne du læse, at den engelske motorcykelproducent havde allieret sig med Williams Advanced Engineering, som du kender fra Formel 1, og at projektet ikke blot går ud på at fremstille en enkelt batteridrevet model, men at udvikle den teknologi som skal implementeres i fremtidige elektriske modeller fra Triumph.

I Marts måned sidste år annoncerede Triumph Motorcycles, at fase 2 for Project Triumph TE-1 var ved vejs ende, og delte ved samme lejlighed en video hvor vi blev opdateret på, hvordan projektet var forløbet hidtil.

Samtidig fortalte producenten, at man straks indledte fase 3, og at vi kunne forvente at se en prototype senere samme år, men sådan gik det af gode grunde ikke.
Dog rådede Triumph bod på det i Februar måned i år med videoen Project Triumph TE-1: Prototype Reveal, og vi må bare sige, at nysgerrigheden bestemt ikke blev mindre da vi så videoen nedenfor.

Desværre indeholdt videoen ingen teknisk information om modellen som skulle være i stand til at levere op mod 500kW, men som du nok har gættet, så betyder slutningen af fase 3, starten på fase 4. Og da fase 3 sikrede, at prototypens stel, bagstel, instrumentering, kåbedele, hjul, bæltetræk, elektronik, USD Öhlins forgaffel, den unikke Öhlins bagdæmper, Brembo M50 bremsekaliprene og alt andet faldt på plads, stod fase 4 selvsagt på en række endelige tests på rullefelt, landevej og lukket bane.

Sidstnævnte fase er nu afsluttet, og Triumph har for nylig delt endnu en video, som måske er en af de mest interessante for menigmand.
Her annoncerer producenten nemlig, at man løfter sløret for modellen d. 12. Juli, og at vi bliver pladret til i videoer, billeder og tekniske specifikationer.

MagaCin sidder naturligvis klar ved tasterne når Triumph slynger om sig med materiale, så hold øje med siden hvis du er lige så nysgerrig som os.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start