Triumph sprøjter 2021 nyheder ud - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Triumph sprøjter 2021 nyheder ud

Bonneville familien fornyet
CO
23/02-2021 kl. 15:35

Der er travlt hos den traditionsrige engelske motorcykelproducent Triumph… rigtig travlt.
Det er i hvert fald det indtryk man får, når man ser strømmen af 2021 nyheder vi er blevet introduceret for gennem de seneste måneder.
Og i dag ser vi såmænd også spændende 2021 nyt fra Triumph.
Se det omfangsrige billedgalleri øverst.

2021 modeller lanceret i 2020
Mod slutningen af 2020 så vi modelnavnet Trident genoplivet med 2021 Triumph Trident, der er udstyret med en nyudviklet trecylindret 660cc motor, og markedsføres i Danmark til en yderst attraktiv pris.
Triumph’s vanvittigt spændende indstigningsmodel koster fra Dkr. 96.999,-
Det kan du se i Triumph prislisten for 2021, hvor du også finder den nye Triumph Tiger 850 Sport, som nogle uger efter Trident’en blev præsenteret officielt med prædikatet “Den perfekte all-rounder, med perfekt balance mellem tilgængelighed og kapabilitet under hverdagens kørsel.

2021 nyheder lanceret i år
Vi fik altså allerede sidst i 2020 et kig på flere meget spændende 2021 nyheder fra Triumph, men vi skulle kun lige have julen af vejen, før Triumph Motorcycles igen var på banen med en vildt spændende nyhed.
Allerede i Januar måned fandt vi nemlig ud af, at motoren i den kommende Triumph Speed Triple 1200 RS ville byde på ikke mindre end 180 hestekræfter, og knap en uge senere fik vi vished for sagen, da den nye Triumph Speed Triple 1200 RS blev præsenteret officielt under sloganet “En revolution i Speed Triple power, performance, agilitet, håndtering og teknologi”.

Flere 2021 nyheder
Med præsentationen af så mange nye modeller kunne man måske forvente, at det var slut med nyheder fra Triumph i denne omgang.
Men sådan spiller klaveret ikke hos Triumph, for i dag blev dækkenet trukket af yderligere en flok 2021 nyheder.

En ordentlig stak 2021 nyheder

Det skete på slaget tolv engelsk tid, hvor Triumph præsenterede en stribe 2021 nyheder i Bonneville familien under overskriften Bonneville 2021 – Global Reveal
Men inden du læser videre og ser den officielle præsentations -video, så har du måske lyst til at varme op med en lille video-appetitvækker.


Nej, det er ikke småting Triumph Motorcycles har på programmet i dag, og hent endelig en kop kaffe inden du sætter dig til rette med den fulde præsentationsvideo Bonneville 2021 – Global Reveal… for den varer en god halv times tid.

Som du så i videoen – hvis du var blandt de 2582 tilskuere – er det en ordentlig mundfuld vi skal forholde os på én gang.
Men hvis vi vender nogle hovedpunkter ser vi, at 1200 cc motoren på den klassisk inspirerede Triumph Bonneville T120 ikke blot EORO-5 opdateret, men også optimeret på flere områder, med blandt ny mapping af benzinindsprøjtningen og reduceret roterende masse i motorens indre, så gasgivningen er mere responsiv.
Du bemærkede forhåbentlig benzinindsprøjtningens spjældhuse, der rent visuelt på fineste æstetiske vis fremstår som karburatorer?

Benzinindsprøjtningens spjældhus ligner karburator

Derudover ser vi nu features som den standardmonterede fartpilot, forbedrede køremodes samt den nye 3-D baggrund i instrumentering der har fundet vej til modellen.
Og så ser vi naturligvis også en række kosmetiske opdateringer.
Nye ejere kan derudover glæde sig over, at Brembo bremser nu også er standard, og bemærk at modellernes fælge også har været under udviklingsafdelingens lup.
Vægtbesparelsen på 2021 udgaven opgives til 7 kg.

Brembo bremser over hele linjen

2021 T100 familien
Triumph Bonneville T100 serien har også været en tur gennem opdateringsmøllen, og her er 900cc motoren naturligvis ligesom på T120 også EURO-5 opdateret til 2021.
I præsentationen får vi at vide, at 2021 udgaverne løftes til et helt andet niveau.
Det må man sandelig sige er sket i motorens tilfælde, hvor databladet nu fortæller om 65 hk v. 7400 omdr. og et maksimalt drejningsmoment på 80 Nm v. 3750 omdr.
Altså 10 hestekræfter mere end på forgængeren, og stadig EURO-5 kompatibel.
Ydermere er T100 lige som T120 familien i 2021 udgaven udstyret med Brembo bremser, og så har T100 Bonneville fået ny opgraderet indmad i forgaflen.
Derudover ser vi også kosmetiske opdateringer, samt instrumentering der lige som på T120 har fået en overhaling.
Pheeew… der er meget at forholde sig til, og mon ikke opdateringerne koster en bondegård?
Læs mere om det senere i artiklen.

Fed detalje
Under gennemgangen af T100 familien triller den nye Limited Edition Triumph Street Twin ind på scenen.
En eksklusiv model der leveres med ægthedscertifikat og produceres i et begrænset oplag på 1000 eksemplarer.
Vi har set tilsvarende fra eksempelvis Royal Enfield, men det er sgu da ret cool, at benzintankens pinstripes påføres i hånden.
En ret fed detalje, hvor vi ser Triumph Gold Lining Expert Gary Divine føre penslen med sikker hånd.
Vi ELSKER lækkert håndværk.

Modellen produceres i et begrænset oplag på 1000 eksemplarer

En ordentlig mundfuld
Som nævnt tidligere i artiklen, er det en ordentlig mundfuld engelske Triumph Motorcycles præsenterer os for i dag.
Men heldigvis er motorcykelproducenterne blevet ret dygtige til at producere informative og uddybende videoer, og med den halve times video som baggrundsinformation er brugerne ret godt rustet, når den lokale motorcykelforhandler skal opsøges.
Udover det omfangsrige billedgalleri øverst, kan du se flere billeder og læse mere om 2021 nyhederne på Triumph’s opdaterede hjemmeside.

Hvor meget og hvornår?
Her kommer så dagens bedste nyhed, hvis du er på jagt efter en ny Triumph Bonneville. For vi har i dagens telefonopkald fået bekræftet, at de danske priser du kunne se i Triumph prislisten for 2021 i Januar måned skulle holde stik.
Også selv om prislisten blev offentliggjort inden dagens præsentation.
Hvornår?
Brexit har vist sig at være lidt bøvlet, og det betyder at myndighederne hænger lidt i bremsen, så det er problematisk at nævne en præcis dato for, hvornår nyhederne lander hos danske forhandlere.
Men Triumph fortæller, at modellerne skulle lande hos forhandlerne i Marts måned.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start