Triumph flytter yderligere produktion til Thailand
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Triumph produktion til Thailand

I England fokuserer man fremover på R&D
Steffen Olesen
27/02-2020 kl. 10:50

Ledelsen hos den historiske engelske motorcykelproducent Triumph, bekendtgør at man har besluttet sig for at outsource yderligere produktion af motorcykler til udlandet.

Virksomhedens øverste chefer har formentlig gjort sig flere overvejelser vedrørende økonomi og logistik inden beslutningen er truffet, og mon ikke også produktionskapaciteten i hjemlandet har spillet en rolle.

Mærkets stigende popularitet har nemlig medført, at produktionen af motorcykler nu andrager omkring 65.000 enheder årligt, og med fremgang på det asiatiske marked forekommer det naturligt, at masseproduktion af motorcykler finder sted på de kanter.

Annoncering af nyheden kommer i kølvandet på meldingen om, at Triumph har intensiveret samarbejdet med indiske Bajaj.

Ud af den samlede volumen produceres for nuværende kun omkring 7000 enheder i England, og Triumph's CEO Nick Bloor har i forbindelse med planerne udtalt, at man med udflytningen forbereder sig på den næste bølge af forventet vækst. Bloor fortæller videre, at virksomheden ønsker at maksimere betingelserne for vækst globalt, med ekstra opmærksomhed tildelt det asiatiske marked.

Det betyder at al masseproduktion af producentens større modeller fremover vil foregå på de tre eksisterende fabrikker nær Bangkok i Thailand, og at produktionen i England reduceres til ca. 4500 enheder årligt, hvor man fortrinsvis vil koncentrere sig om produktionen af eksklusive modeller som TFC versioner og andre helt specielle projekter 

Fremadrettet vil firmaet fokusere på forskning og udvikling i hjemlandet, hvor en ny dedikeret udviklingsafdeling på 1500 kvadratmeter skal huse de nye medarbejdere, man allerede er begyndt at ansætte.

Over de sidste 5 år har Triumph øget den tekniske medarbejderstab med 40%, og budgettet til forskning og udvikling af nye modeller er øget med ikke mindre end 80%.

En trist nyhed for de produktionsmedarbejder der mister jobbet, en glædelig hændelse for dem som har fået et nyt job, og en herlig nyhed for vi motorcykelentusiaster, der forventet at se en øget frekvens i lancering af spændende nyheder fra Triumph.

Og neeej… det er desværre endnu ikke lykkedes os at tilvejebringe billeder af den spændende nye offroad orienterede Triumph Tiger 1200 med slanket design og stort forhjul, som allerede er blevet spottet under hemmelig testkørsel.

Men vi klør naturligvis ufortrødent på, og fortæller mere om den spændende nyhed hurtigst muligt.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start