Triumf for britisk producent - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Triumf for britisk producent

39 nye butikker åbnet i 2009
CO
15/12-2009 kl. 12:30

Den nuværende krise har flere gange fået vedhæftet prædikat som den værste globale recession siden 30’erne, og det er tydeligt at de fleste motorcykelproducenter har spændt livremmen et hak eller to ind.

Flere mærker er til salg og enkelte under afvikling, men den britiske producent Triumph navigerer tilsyneladende gennem de oprørte vande med tilfredsstillende resultat.

Imens det globale salg af gademotorcykler er faldet med over 30 % siden 2007-2008, oplyser Triumph at have åbnet 39 nye butikker i de lande firmaet opererer i, og at have vundet markedsandele overalt.

Triumph har klaret sig bemærkelsesværdigt godt med 675 serien, og hævder at mere end 15% af Supersports modellerne solgt i UK i 2009 har været Triumphs, og at salget af Bonneville modellen er steget med 100%.

Triumph’s markedsandel på hjemmemarkedet, skulle således være steget fra 9% i slutningen af 2008, til 13% på nuværende tidspunkt.

Del med en ven

0 personer snakker om “Triumf for britisk producent

  1. Stærkt! Det er også fedt når man køber en ny cykel at den ikke falder til det halve året efter når den nye model kommer !

Skriv et svar

Giver børn en ny start