Bikes in the Fast lane lukker og slukker - Trist
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Trist, trist, trist

Vi forbrugere dræber selv alt det gode
Tommy Rønn
28/09-2015 kl. 16:30

Den store engelsk-talende motorcykel-webside Bikes in the Fast Lane lukker og slukker for evigt. Det betyder ikke flere motorcykel-nyheder, tests og historier på http://news.motorbiker.org/

Ifølge redaktøren skyldes denne lukning, efter 16 års motorcykel-nyheder og blogs på siden, bl.a. at indtjeningen er forsvundet. Forsvundet direkte ud i intetheden, da flere og flere benytter reklame-blokering i deres browsere.

At brugerne gerne vil have gratis nyheder, men også vil blokere indtjeningen for dem der leverer gratis nyheder, kan undre og får hermed konsekvens. I fremtiden er der nu hverken gratis nyheder til læserne eller indtjening til Bikes in the Fast Lane. En trist udvikling.

Måske bliver vi forbrugere efterhånden for krævende. For mange forbrugere skal alt skal helst være gratis, og brugen af det der er gratis må endda ikke medføre tillægsomkostninger som f.eks reklamer.

Hjemmesiderne er dog ikke så hårdt ramt som bladene endnu. De trykte blade der koster penge i butikkerne går alle mod den sikre død. Den slags vil ingen betale for mere. Det eneste danske MC blad der kan købes i butikkerne sælger nu under 500 stk om måneden, hvorfor det ikke er svært at regne ud et sådan blad lever på lånt tid.

Ærgerligt for vi kommer i hvert fald til at savne Mike og alle de andre fra Bikes in the Fast Lane.

Del med en ven

0 personer snakker om “Trist, trist, trist

 1. ahh ro på. Nu smuttede jeg så lige en tur på til den side og medmindre de har smidt et 16 år gammelt design (der selv dengang kunne betragtes som grimt) på efter deres beslutning om at lukke siden, så er der sgu tale om et selvmål.

  Jeg er slet ikke i tvivl om at der er mange der bruger add blockers, men det er faktisk muligt at få folk til at slukke dem for dit site, hvis du ellers bruger en fornuftig visnings politik. En af de største årsager til add blockers success var nemlig ikke fordi folk ikke gider se reklamer, men snarere fordi sites absolut skal kaste reklamer i fjæsset på os, men pop-ups, slide-ins osv.

  Her på siden syntes jeg for eksempel at man bruger en fornuftig visnings politik og jeg har derfor slået min add blocker fra for magacin, men det hører til sjældenhederne.

  Ligesom man skal vise reklamerne på en fornuftig måde, ja så skal man altså også opdatere sin side grafisk en gang imellem, ellers smutter folk over på sider der godt kan finde ud af det.

 2. Må nok erklære mig enig med viper. Jeg har aldrig hørt om det site. Designet er ældgammelt. Alle nyheder i den seneste måned er lavet af en enkelt mand, Mike Werner. Linket i toppen til Bikes in the Fast Lane's twitter er Mike Werner's personlige twitter. Det hele virker ærlig talt ret amatøragtigt.

  Altså, se bare http://news.motorbiker.org/blogs.nsf/dx/Ads.htm

  Og nu prøvede jeg så lige at slå adblock fra. Og fik totalt irrelevante reklamer som fx Earning $2000 per week? Possible!

  Det har intet at gøre med at være for krævende som Tommy Rønn hævder. Hvorfor skulle forbrugere spilde tid på at se sådan noget irrelevant skrammel?

 3. Og nu vi snakker om amatøragtigt, er det også rimelig kikset at magacin's "kommentar system" fucker op med '"anførselstegn'" osv, samt at link catcheren ikke virker ordentligt. Det er rimelig basale serverside funktioner i ethvert scriptsprog.

 4. næh, stadig fucked, slet mine beskeder om '" fordi det er da vist rimelig irrelevant (selv om det faktisk understreger endnu en mangel ved magacin's kommentarsystem, at man ikke kan rette eller slette sine kommentarer)

 5. Prøver lige igen, det er helt ok i laver en slags chikane for brugere af adblocker hvis i da bare meldte ærligt ud om problemet i stedet for at påstå at der er et problem med ens browser og derfor bliver nødt til at tilpasse siden med den medfølgenede vente tid.
  Det har virket fint med adblocker indtil nu.
  Nu kan jeg ikke skrive det pænere, og hvis det her indlæg også skal slettes vil jeg gerne bede om en forklaring.

 6. @$$$$$ Vi tilpasser faktisk siden her så den bliver bedst mulig i kombination med det fremvisningssoftware brugerne benytter. Når nogle fjerner elementer fra vores design er det forståeligt at vores tænkte udtryk ødelægges.
  Det ærger os desuden også at nogle mener de skal se vores gratis MagaCin her uden at se reklamer fra branchen, som er vores eneste indtægt. Men dette er jo op til den enkeltes morale.

 7. Jeg tror bestemt ikke at nogen ønsker at se MagaCin uden at se på reklamer fra branchen. Mange har bare, som standard, en pop-up blocker i deres browser og det virker uhensigtsmæssigt bare at sætte en chikane op, som slår alle over en kam.
  Ligesom det virker uhensigtmæssigt at kvæle dialogen ved at slette de indlæg man ikke er enig i.
  Jeg syntes at MagaCin skal opfordre og vise folk hvordan reklamer kan vises på dette domæne og måske også fortælle at, man ellers går glip af spændende tilbud fra de mange gode butikker som reklamerer her på siden.

 8. Nu har jeg slået min adblocker fra, på denne side. Stadig skal jeg vente. Tror snart jeg glemmer denne hjemmeside.

 9. Mr. Kawasaki vi sletter aldrig indlæg uanset kritik eller ros. Kun hvis sprogbrug er uheldig eller teksten omhandler direkte kritik af vores ansatte, slettes indlæg da dette ikke er tilladt ifølge vores kommentarregler.
  Ris og ros er nemlig med til at gøre os bedre så dette er velkomment.

 10. Nu prøver jeg at skrive 100% fakta, hvis dette indlæg stadig bliver slettet så er der jo noget helt galt med MagaCin.

  Teksten som popper op er simpelthen ikke sand og kan få ikke så tekniske folk til at rode med deres browser. Hvis MagaCin ændrer teksten til fx

  "Hej trofaste læser. MagaCins eksistensgrundlag er annoncer. Vi kan se du blokerer vores annoncer og derfor bliver denne tekst vist for dig. Overvej om du har lyst til at whiteliste/fjerne din adblock fra MagaCin så vi kan fortsætte med at lave artikler i fremtiden."

  …så blev en spade kaldt for en spade.

  Det er som sådan ikke anti-adblocken folk har noget imod. Dog skal det siges at den løsning MagaCin har valgt er ekstremt klodset, det er nok den mest brugerfjendtlige løsning jeg har set på et site nogensinde, uden at overdrive. Plus jeg kunne fjerne den ekstremt let.

  Problemet er mere at teksten skriver at der er et problem med læserens computer, hvilket ikke er sandt. Og det er også lyv at MagaCins webserver bruger op til et minut på at "opdatere og tilpasse" siden. Beskeden bliver håndteret 100% af læserens computer og der bliver sendt nul data fra beskeden popper op, til den forsvinder igen. Hvis I brugte en tekst ligende den jeg skrev ovenstående, så tror jeg det ville virke bedre. Så ville folk få lyst til at fjerne adblock, i stedet for at få en løgn stukket i hovedet om "tilpasning" og 60 sek ventetid med en begrundelse som ingen teknisk mening giver. Altså, du ser da ikke andre sites som pludselig bliver 60sec langsommere fordi folk bruger adblock.

  Hvis jeg var Jer ville få lavet en bedre løsning. Fordi det som I bruger nu fjerner ikke adblock, det fjerner læsere.

 11. Vi ved ikke meget om computere. Vores udviklere hedder Unlitimed og er dem bag programmering og optimering af vores sider.

  Vi vil mandag spørge dem hvordan det 100% er skruet sammen den side nogen taler om. Her kommer den side i taler om ikke.

 12. @MagaCin.dk OK fair nok. Lige nu kommer der en tekst som ikke er sand, og hele hjemmesiden bliver blokeret af en hvid farve. Dvs MagaCin er bogstavelig talt ubrugeligt i op til 60sec hver gang du går ind på en side.

  Andre sites håndterer det mere elegant. Oftest er det et banner eller en tekst i toppen, noget lignede det jeg foreslog, som kommer frem hvis folk bruger adblock. Og opfordrer folk til at fjerne adblock på det pågældende site, i stedet for at gøre det pågældende site ubrugeligt.

 13. Når man taler om solen, så har ad-blocker en ny announcement her til aften, som præcis har til formål at støtte de sider man gerne vil kigge på:
  Adblock er blevet en en del af Acceptable Ads program som, som de skriver:
  "Acceptable Ads defines strict guidelines to identify non-annoying ads, which AdBlock now shows by default. This way, you can help support your favorite websites "
  Det lader til at kunne skabe nogle gode muligheder fremadrettet

 14. jeg har forsøgsvis slået add block fra.
  men jeg ser stadig ingen reklamer !

 15. @Mr. Kawasaki: Acceptable Ads har Adblock Plus haft længe, og det lyder fint i princippet. Men det er det ikke.
  For at Adblock Plus's ikke skal blokere en reklame, skal annoncøren give penge til udviklerne af Adblock Plus. Dvs, udviklerne sidder ikke og vurderer om specifikke reklamer er "acceptable". De blokerer alle reklamer, med mindre reklamesælgeren betaler penge til udviklerne. Heldigvis findes der jo masser af alternativer til Adblock Plus.

 16. @MagaCin: Rart at se I tog kritikken til Jer og ændrede teksten. Det fik mig også til putte magacin.dk på min whitelist 🙂

 17. Personligt har jeg fået slettet et indlæg. Jeg gjorde grin med at der til samtlige 123mc magasins læsere blev udloddet 2 styrthjelme, hvis man svarede korrekt. I forholdet til antallet af læsere er 2 jo latterligt lavt. Så jo, der er censur hvis man udtrykker sig kritisk af en annoncør !

 18. MassMan2: Ja vi har bedt programmørene ændre teksten og det skulle komme på snarest. De har dog problemer med visse reklame blokeringer der får siden til at se uheldig ud. Men det er deres problem. Vi koncentrerer os om MC verdenen. Nuller og etter må andre klare.

 19. MortenB: Helt fair du ikke mener et indlæg der latterliggør mediet fordi de "kun" udlodder to gratis styrthjelme, bør slettes.
  I vores betingelser står at sprogbruget skal være pænt, nobelt og ikke stødende. Lever tekster ikke op til dette, slettes kommentarer. Vi ønsker ikke sprog skal gå i en retning som ses på flere forasider.
  En sådan kommentar kan også undre, da det i vores konkurrencer er 100% gratis at deltage, hvorfor det undrer at du stiller krav til præmiernes størrelse. Det er jo helt frit om man vil deltage.

 20. @MortenB
  Nu bevæger vi os mod bunden med pinlig hastighed for s…..
  Håber det er en joke at du har brokket dig over prisen på præmie i en gratis frivillig konkurrance. Hvis ikke skulle du have sån en røvfuld ;-(

 21. Det var dog en fantastisk opførsel Morten B. Var det min site var du røget helt ud og banlust evig. Magen til forkælet skoledreng skal man vis lede længe efter

 22. Mit sprog var og er .. altid i orden. Men 2 kontra antallet af læsere ? Det giver jo nærmest en mikroskopisk chance at ulejlige folk for/med. Hvilket jeg pointerede. Man kan være uenig og tage drøftelsen. Men mit indlæg blev SLETTET ! Så faktum er at CENSUR forekommer. Desværre kan jeg ikke lige finde antallet af læsere til 123mc, men prøv at regne chancen ud …

 23. I sletter kritiske indlæg og påstår det er på grund af sprogbrug.
  Nu bliver MortenB svinet til og her skal der så ikke slettes indlæg ??

 24. $$$$$ Der kom du for hurtig. Vi sidder desværre ikke og kigger konstant, da vi også har et job at udføre. Se efterfølgende besked fra os.

 25. Kære brugere. Sprogbruget er i flere indlæg uheldigt, hvilket vi ikke ønsker på vores sider. Derfor har vi nu slettet seneste indlæg fra skagboen, som indeholdte ikke tilladelig tekst. Venligst ytre meninger i pæne vendinger så vi kan få tid til at passe vores job, og ikke konstant skal moderere indlæg her.
  Mvh MagaCin

 26. Jeg har i flere år været Web-udvikler, men blander det ikke sammen med min fritid. Nyd dog for f…… at læse og se alt det gode stof om lige netop det, som interesserer de fleste allermest, og som dagligt besøger magasin.dk — Nemlig MOTORCYKLER! Fred på jord.

Skriv et svar

Giver børn en ny start