Trist afslutning på en dansk roadracing æra
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Trist afslutning på en æra

Dansk roadracing måtte i weekenden lide et alvorligt knæk
Tommy Rønn
25/06-2018 kl. 11:30

De danske racerbaner har længe stillet spørgsmålstegn omkring afvikling af motorcykelsport på banerne. En nødvendighed for afvikling er tilskuere, da indtægten til leje af anlæg og andre nødvendigheder, kommer fra tilskuernes entre-indtægter.

Lørdag blev der på FDM Jyllandsringen afviklet DM i klassisk roadracing, samt DM i de moderne rookie-klasser. Arrangementet har været vel beskrevet diverse steder inden afvikling, bl.a. i Motorrad, Touring Nyt, på MagaCin og på diverse sociale medier.

Trods fin information omkring arrangementet til danskerne, valgte kun ca. 300 tilskuere at besøge dette setup med diverse race på Jyllandsringen.

Det betyder at den ringe interesse for dansk motorsport, som kun har været faldende de seneste år, nu betyder bragende underskud ved afvikling af denne slags arrangementer. Noget der naturligvis ikke kan fortsætte.

Det er trist det er gået sådan, men nutiden er åbenbart ikke mere til motorsport for de danske motorcyklister.

Del med en ven

0 personer snakker om “Trist afslutning på en æra

  1. Det er måske heller ikke det mest velvalgte tidspunkt for os på Sjælland. Lidt presset hvis man har aftaler Sankt Hans

  2. Udfordringen for "os på Sjælland" er at vi ikke har en rigtig racerbane på Sjælland. Hvis vi eks. skal til Jyllandsringen og ikke VIL køre på motorvej, ja så skal man have en overnatning med og så syntes jeg at det bliver for dyrt og tidskrævende. Det er heller ikke billigt at tage til race på Knutstorp. Her bliver de økonomiske midler brugt til et køreteknisk kursus.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start