Ny trendy retroinspireret hjelm - Shoei Glamster
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Trendy retroinspireret Shoei Glamster

Shoei introducerer klassisk udseende integralhjelm på det europæiske marked
Steffen Olesen
17/11-2019 kl. 14:30

Retro, klassisk, retroinspireret, vintage eller tilsvarende betegnelser er helt oppe i tiden. Som motorcykelinteresseret støder du ofte på betegnelser som 'retroinspireret' eller 'klassisk udseende' i forbindelse med lancering af nye motorcykler, og enhver motorcykelproducent med respekt for sig selv har en eller flere retroinspirerede motorcykler i modelprogrammet.

Derfor kan det måske undre, at tilbehørs og udstyrsproducenterne er knap så langt fremme i skoene. Jo, du kan med lidt god vilje finde klassisk inspireret lædetøj, handsker, støvler og styrthjelme, men udbuddet er langt fra overvældende.

Lidt underligt med det relativt begrænsede udvalg da vi forestiller os, at den unge hipster med en trendy retroinspireret motorcykel gerne ifører sig beklædning og udstyr, der svarer til motorcyklens stil og udtryk.

Det ER muligt at købe fuldt moderne vintage-style udstyr, og tilsyneladende er udstyrsbranchen ved at få øjnene op for et potentielt enormt marked. Søgeord som Vintage, Classic og Retro kombineret med clothing eller helmet, kan med fordel anvendes på google.

Japanske Shoei som er en af hjelmmarkedets giganter, har været involveret i motorsport siden ruder konge var knægt, og leverer i dag den vigtige hovedbeskyttelse til kendte navne som Marc Márquez, Bradley Smith og Eugene Laverty.

Shoei's tilknytning til motorsport fornægter sig ikke, og blandt mærkets mange modeller, findes dekorerede replica's af racerheltenes styrthjelme.

Inspiration fra motorsportens ungdom, ser vi også i den seneste tilføjelse til Shoei's sortiment, hvor den klassisk udseende Shoei Glamster integralhjelm markedsføres under sloganet Style for Miles.  

Shoei Glamster er det seneste medlem af producentens Neo-Classic serie – med et ægte vintage touch – uden at sætte komforten og sikkerheden med en moderne hjelm over styr.

AIM Shell (Advanced Integrated Matrix) i de tre skalstørrelser XS-M, M og XL-XXL, udtageligt vaskbart EPS interiør med varierende stødabsorbering, dobbelt D-rings lukning af hagestroppen, CBP visir der kan låses i lukket tilstand, Pinlock samt garanti for optimal ventilation, er nogle af de features der nævnes i forbindelse med Shoei Glamster.

Shoei Glamster udbydes i 8 forskellige farver, hvor vi slet ikke er uenige, hvis du også synes at ressurection udgaven med klassisk racing inspirerede dekaler er klart den sejeste.

Et tilbud til dem der ønsker et gennemført vintage look.

Læs mere om Shoei Glamster her.

    

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start