Tre nye 2022 Indian Chief - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tre nye 2022 Indian Chief

Indian genfortolker historien
CO
09/02-2021 kl. 22:00

I artiklen Masser af 2021 nyheder i Februar bemærkede du måske, at amerikanske Indian Motorcycle er på listen over motorcykelproducenter, der har annonceret en 2021 nyhed i indeværende måned.
Men udmeldingen blev ikke udbasuneret under stor ståhej med et væld af teaser-videoer og anden festivitas.
Indian Motorcycle’s hjemmeside var der ikke gjort det stort nummer ud af præsentationen af den nye model, og varsling for begivenheden fik vi fortrinsvis via enkelte opslag på sociale medier.
Stille og roligt i al fordragelighed.

Nu er vi nået frem til den store dag, hvor Indian genfortolker historien med en lille smule snyd.
For lige som med 2022 Indian FTR 1200 har Indian Motorcycle skippet årgang 2021 for den nye 2022 Indian Chief.
Modelnavnet Indian Chief kom til verden i 1921 og har dermed 100 års fødselsdag i år, altså i 2021… og 100 års dagen fejres med en 2022 model?
En kuriositet helt i tråd med teaseren Indian Motorcycle Danmark trods alt delte et døgns tid før den officielle lancering, hvor en stemme fortæller:- Den helt nye 2022 Indian Chief… bliv væk og fundet på samme tid.

klokken var lige præcis 18.00 da pressemeddelelsen om det nye Indian Chief line-up tikkede ind i mailboksen.
Her kunne vi læse, at den historiske genfortolkning findes i de tre genopfundne modeller Indian Chief Dark Horse, Indian Chief Bobber Dark Horse og Indian Super Chief Limited.
Alle tre opbygget over et klassisk svejset stel i stål og udstyret med mærkets kraftfulde Thunderstroke 116 motor (1890cc) der leverer et maksimalt drejningsmoment på 162 Nm.
Tre unikke modeller som appellerer til hver sin brugertype.

Fælles træk
Modelrækken er udstyret med 15,1 liters benzintank, de har alle 2 stk. bagdæmpere med justérbar fjederforspænding, er forsynet med dobbelt udstødning, LED lygteføring, nøglefri tænding og er forsålet med Pirelli Night Dragon dæk.
Endvidere er samtlige de tre modeller udstyret med fartpilot, og gasresponsen kan tilpasses med de tre køremodes Sport, Standard og Tour.

Ride Command
Alle tre modeller tilbyder i følge pressemeddelelsen også en premium oplevelse med RIDE COMAND systemet.
Her kan føreren uddelegere kommandoerne til RIDE COMMAND systemet med knapperne på styret eller via instrumenteringens digitale IPS trykfølsomme display. – I den lille runde 4″ skærm ? ! ? !
Der kan vælges mellem flere skærm-layouts, og man kan hitte vej til destinationen via turn-by-turn navigation, samt tilslutte mobil og styrthjelmens kommunikationsudstyr, så der kan sludres i telefon eller lyttes til den foretrukne musik under kørslen.
Aaaah….. “get lost and found – at the same time”

Utroligt funktionel minimalistisk trykfølsom skærm

Indian Chief Dark Horse
Stripped-down udgaven af den nye chef med relativt lige styr, 19″ støbte fælge, fodhvilerne relativt langt trukket tilbage, minimalistisk forlygte og solo bobber sæde.
Chief Dark Horse fås i farverne Black Smoke, Alumina Jade Smoke og Stealth Gray.
Se præsentationsvideoen for den nye Indian Chief Dark Horse nedenunder.

Indian Chief Bobber Dark Horse
Denne lidt mere afslappede chef er udstyret med apehanger styr, benene skal strækkes lidt længere for at nå fodhvilerne, og modellen er udstyret med 16″ eger hjul samt buttede dæk i begge ender.
På denne model ser vi også kraftigere inddækning af forgaflen, og forlygtens mere bastante omgivelser.
Chief Bobber Dark Horse fås i farverne Black Smoke, Titanium Smoke, og Sagebrush Smoke.

Indian Super Chief Limited
Designet for med komfort for øje, skiller topchefen sig ud fra de to andre, med quick-release vindskærm, sorte lædertasker, komfortabelt touringsæde med plads til passager, voluminøse floorboards i stedet for konventionelle fodhvilere og et komfortabelt cruiser styr.
Super-chefen holder lige som Bobber fodfæstet på 16″ eger hjul, forgaflen er også på denne model godt pakket ind, men her ser vi et fuldt forchromet udstødningssystem og en forlygte som titter frem under vindskærmens nederste sorte del.
Super Limited Chief fås i farverne Black Metallic, Blue Slate Metallic, og Maroon Metallic.

Hvornår og hvor meget?
Tre herlige nye modeller som Indian Motorcycle markerer 100 års fødselsdagen for det ikoniske modelnavn Chief med.
Danske priser og hvornår modellerne lander i Danmark har vi endnu ikke styr på, men så har vi heldigvis mulighed for at følge op på sagen senere.
Og det bliver vi nok nødt til, for det er ved at være sidst på dagen, og du skal naturligvis have det første kig på de nye Indianere serveret frisk fra fad.
Men indtil vi får skriblet os gennem flere skriverier, kan du jo fornøje dig med det omfangsrige billedgalleri over artiklen, eller eventuelt læse mere om de nye indianerhøvdinge på Indian Motorcycle’s hjemmeside, hvor de nye modeller allerede figurerer.
Se nyhederne på Indian Motorcycle’s hjemmeside her.

Del med en ven

En person snakker om “Tre nye 2022 Indian Chief

  1. endeligt kommer de med noget jeg synes er rigtig fedt – både den nye FTR og disse 3 rammer ret godt i min smag.

    Glæder mig til flere updates og priser.

Skriv et svar

Giver børn en ny start