Træn med racerkøreren Rossi i dit eget hjem
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Træn med Rossi i dit eget hjem

Øvelser der får dig fit for fight inden du skal ud at køre motorcykel
Steffen Olesen
12/04-2020 kl. 10:00

Hvis du er i selvvalgt eller pålagt isolation, og er ved at gå til af kedsomhed, fordi motorcyklen er helt klar til sæsonen, tv-serierne er set til ende, læsestoffet er sluppet op og du er nået til køleskabets aller kedeligste indhold, så kan du måske finde inspiration til lidt alternativ aktivitet ved at se en video stillet til rådighed af Ducati.

Her får du nogle fif til workout inden for hjemmets fire vægge, hvor din personlige træner er den skrappe offroad kører Andrea Rossi, som deler både nationalitet og efternavn med legendariske Valentino Rossi.

Ved at udføre øvelserne i videoen, skulle det være muligt at opbygge eller holde formen ved lige, så du er fit for fight, når du igen får mulighed for at køre motorcykel.

Rossi formår på bedste pædagogiske vis at argumentere for, at øvelserne er geniale for motorcyklister, og vi skal være de sidste til at hævde noget andet, for det er ikke just vores spidskompetence.

Men det er utvivlsomt sundere, at kopiere øvelserne i træningsvideoen, end at dunke hovedet ind i væggen af ren kedsomhed inden man vælter ned i sofaen og bæller endnu en kande kaffe. 

Rigtig god fornøjelse med dagens workout.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start