Trackday dæk til Adventure segmentet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Trackday dæk til Adventure segmentet

Dunlop SportSmart TT Trail markedsføres som et helt nyt koncept, der nedbryder grænserne mellem Hypersport og Adventure
Steffen Olesen
12/06-2020 kl. 04:00

Nu er der godt nyt for den rutinerede motorcyklist, som har udskiftet den sportslige model med en motorcykel i Adventure segmentet.
Specielt hvis Trackdays eller banedage tidligere har været en af de foretrukne fornøjelser, eller oplevelsen rangerer højt på ønskesedlen.
Dunlop har nemlig udviklet et dæk til en af tidens mest populære typer motorcykel, hvor gummiet ikke blot magter transport til og fra racerbanen, men også er særdeles velegnet til decideret banekørsel.
Måske ikke lige dækket den klassiske Adventure motorcyklist efterlyser, men vi gætter på, at det mest sportsligt orienterede publikum byder muligheden for helt nye adrenalin pumpende eventyr velkommen.

Et nyt koncept
Dunlop SportSmart TT Trail markedsføres som et helt nyt koncept, der nedbryder grænserne mellem Hypersport og Adventure segmenterne. Dækproducenten beskriver, at SportSmart TT Trail er et niche dæk, som leverer ultimativ performance til kørere, der søger det ypperste dynamiske niveau på asfalteret underlag.
Derfor er der nok heller ingen tvivl om, at det nye TT Trail dæk fra Dunlop ikke er det optimale valg til bjergbestigning eller terrænkørsel.
Dunlop SportSmart TT i Trail udgaven er udstyret med Dunlop’s Speed Vent dækmønster, som du måske husker fra Dunlop SportSmart TT vi testede i 2018.
Dengang var vi ikke mindst imponerede over den lynhurtige opvarmningstid, men også over gummiets massive greb i underlaget på tør asfalt, sporsikkerheden og generelt utroligt tillidsvækkende egenskaber.

Banedage på en Adventure bike?
Nej, deltagelse på banedage er nok ikke traditionelt det umiddelbare førstevalg for den gennemsnitlige eventyrer, men hvorfor snyde sig selv for den herlige oplevelse?
Vi har ved mange lejligheder kørt knæet i dørken på Adventure bikes med grovmønstrede dæk samt knoldhoppere med knopdæk monteret, så det kan faktisk sagtens lade sig gøre.

En Triumph Tiger kan også kyles rundt på racerbane. Bemærk fodhvileren

Motorcyklen gynger ganske vist ofte en smule rundt på banen, og specielt deciderede knopdæk kommer typisk hurtigt til at se ret brugte ud.
Det skulle der være rådet bod på nu, hvor både nye og erfarne baneentusiaster har mulighed for at købe et decideret Trackday dæk til Adventure modellen.
En spændende nyhed fra Dunlop, så der røg vist lige endnu et projekt på vores to-do liste.
Læs mere om Dunlop SportSmart TT Trail her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start