Torsdagstræffet på Roskilde Havn bliver Corona-lukket
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Torsdagstræf på Roskilde Havn lukket

Gennem sommerhalvåret vil det ikke være muligt at afholde torsdagstræf på Roskilde Havn.
Steffen F. Olesen
30/04-2020 kl. 12:10

For at hindre risiko for smitte, har politiet valgt at lukke Roskilde Havn for biler og motorcykler hver torsdag mellem klokken 11:00 og 23:00 i sommerhalvåret. Man har simpelthen vurderet at de årlige torsdagstræf ved Roskilde Havn hører til de områder, hvor der er særlig stor risiko for store forsamlinger, og dermed risiko for smittespredning.

Ifølge politiets hjemmeside vil indkørselsveje og parkeringsarealer ved havnen blive lukket for biler og motorcykler, og det vil altså fra i dag den 30. april 2020, ikke være muligt at samles på havnen. Helt præcis er der tale om at afspærre ved rundkørslen ned til parkeringspladsen på Vindeboder samt indkørslen ved Roskilde Roklub fra Havnevej. Ydermere bliver græsarealet ved Roskilde Miniby på Sankt Ibs Vej også lukket ned.

Politiet vil efter sigende være tilstede på havnen, ligesom Roskilde Kommune også vil være til stede i form af parkeringsvagter og trafikvejledende personale.

Baggrunden for afspærringen er – som du nok allerede har gættet – at det stadig er forbudt, at afholde og deltage i inde- og udendørs arrangementer, begivenheder, aktiviteter o.lign., hvor antallet af tilstedeværende personer overstiger ti personer.

På politiets hjemme side står der, at Midt- og Vestsjællands Politi og Roskilde Kommune håber, at borgerne vil være med til at sikre, at denne regel bliver overholdt, så vi fortsat kan holde coronasmitten nede.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start