Yderligere told på eksport af motorcykler til USA
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Toldmuren i USA

Yderligere told på eksport af motorcykler til USA
Klaes Asaa
03/02-2017 kl. 17:00

Den europæiske organisation af motorcykel producenter(ACEM) har fået hovedbrud. USA har tænkt sig at tilføje yderligere told på motorcykler leveret til USA med op til 100% stigning, for motorcykler mellem 51ccm og 500ccm fra og med marts 2017.  

Overvejelserne vil betyde store tab for europæiske motorcykel producenter, og det vil få stor indflydelse for de virksomheder der sælger og vedligeholder europæiske motorcykler i USA. I sidste ende betyder det et stort tab af arbejdspladser.

Samlet set kommer en toldmur til at gøre det sværere at handle indbyrdes, uanset hvilken vare der byttes mellem USA og Europa, det gavner ikke udvikling og økonomi. Men USA skal gøres ”great again”, og lige nu er told en af skruerne der skrues på.

Forhåbentlig skal vi ikke have en høj toldmur til USA, for det betyder som regel at den også vil vokse på vores side af bordet. Altså en vare fra USA får yderligere told end der allerede er nu. Så skal du bruge noget fra USA til din motorcykel, er det værd at overveje at købe nu, før prisen stiger. For det ser ud til at linjen er lagt.

Del med en ven

0 personer snakker om “Toldmuren i USA

  1. Det er en lidt besynderlig told Trump-administrationen i så fald vil indføre, al den stund, at det gælder MC "mellem 51ccm og 500ccm". Jeg antager, at der ikke bliver solgt mange MC'er under 500ccm i USA. Så hvilket boost til de hjemlige producenter forventer de? Harley, Indian, EBR (forudsat de genopstår igen:-)) m.fl. har ikke mange MC'er i den motorstørrelse.

  2. Jeg ser det også som lidt ude af trit med virkeligheden, de importerer 100.000 europæiske biler, de sælger os 100.000 amerikaner slæder, den holder jo ikke Trump!

Skriv et svar

Giver børn en ny start