To Scrambler Ducati nyheder præsenteres d. 27. Januar
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

To nye Scramblere fra Ducati

Ducati præsenterer de to nye modeller d. 27. Januar
Steffen Olesen
22/01-2020 kl. 11:00

Den italienske motorcykelproducent Ducati er ikke just kendt for at følge strømmen, hvad angår motorcyklernes konstruktion og design, og når nye modeller skal introduceres, går producenten også ofte sine egne veje.

Den mønsterbrydende adfærd videreføres med den nært forestående præsentation af to nye modeller under betegnelsen JustPROs.

Som du kan se i Ducati's opslag på sociale medier, får vi nemlig d. 27. Januar to nye modeller at se.

   

Videoen herover afslører ikke meget – udover sorte forgaffelben på én model og gyldne ditto på den anden, samt oplagt over/under udstødning monteret på højre side. Men godkendelses dokumenter knyttet til de to nye modeller, fortæller om marginalt mindre effekt fra den tocylindrede 1079cc L-Twin.

Maksimal effekt høstes ved 250 omdr. færre end tidligere, så et bud på at de nye modeller lever op til Euro 5 standarden, er nok ikke skudt helt ved siden af.  

Lidt usædvanligt med introduktion af to nye modeller på denne tid af året, men ved sidste års præsentation af de nye 2020 modeller fulgte Ducati heller ikke den slagne vej, da mærket allerede d. 23. Oktober 2019 afviklede præsentationen af de kommende 2020 nyheder, ved live streamingen af Ducati 2020 World Premiére.

Altså i god tid før efterårets store mc-messe Eicma i Italien, hvor de fleste andre motorcykelproducenter traditionelt viser det kommende års nyheder.

Men trods den præmature præsentation af 2020 nyhederne, lykkedes det alligevel Ducati at rende med en fornuftig del af opmærksomheden på efterårets mc-messe, da publikum kårede Ducati Streetfighter V4 som vinder af messens traditionelle skønhedskonkurrence.

En opmærksomhed der efterfølgende har manifesteret sig i bugnende ordrebøger med 1700 forudbestilte eksemplarer af den smukke model.

Men man hviler altså ikke på laurbærrene hos Ducati. For en uges tid siden kunne du her på siden læse om den kommende super skarpe letvægter – der i øjeblikket går under betegnelsen Project 1708 – og om få dage introduceres vi altså for endnu flere nyheder.

Vi sidder naturligvis klar ved tasterne og holder dig opdateret straks der er nyt i sagen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start