To nye Ducati Scrambler 1100 PRO præsenteret i dag
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

To nye Ducati Scrambler 1100 PRO

Ducati Scrambler 1100 PRO samt Sport PRO
Steffen Olesen
27/01-2020 kl. 20:57

Det er ikke mange dage siden du her på MagaCin kunne læse, at Ducati i dag ville præsentere to nye Scrambler 1100, og nu er løftet indfriet.

I pressemeddelelsen der tikkede ind sidst på eftermiddagen, lover den italienske producent, at de nye Ducati Scrambler 1100 PRO og Ducati Scrambler 1100 Sport PRO byder på endnu mere sjov og performance.

Kombineret med et originalt design, er de nye modeller det ideelle valg, for dem der gerne vil køre på en motorcykel med en 1079cc motor, som leverer et generøst moment helt fra bunden

Sjov og spas er garanteret med de nye Ducati Scrambler 1100 PRO og Sport PRO, takket være den ikoniske stil og fornemmelse af frihed, kombineret med agilitet og sikkerhed.

Skabt til dem som elsker at køre motorcykel… også uden for byen, og måske endda med en passager.

Sådan lyder uddrag af pressemeddelelsen lidt firkantet og groft oversat, men der fremhæves også elementer som den karakteristiske forlygte, trellis stel, aluminiums bagstel, over-under udstødning på højre side, specielle dekaler, lavt monteret nummerpladeholder og meget mere.

Detaljerede tekniske specifikationer er ikke vedhæftet pressemeddelelsen, men Ducati har heldigvis vedlagt et link til lidt video med de to nye Scrambler 1100.

En video vi naturligvis prompte deler med dig. 

I videoen ser du både Ducati Scrambler 1100 PRO og Ducati Scrambler 1100 Sport PRO, og du har naturligvis allerede selv gættet, at det er Sport PRO versionen, som er udstyret med det laveste styr og lækker Öhlins affjedring.

Ducati oplyser at de to nye modeller er helt på forkant med den nyeste elektronik, og selvfølgelig er udstyret med eksempelvis Ducati Traction Control – som er specielt tilpasset de to modeller – og Cornering ABS.

En finurlig detalje ved de tre køremodes, er betegnelserne Active, Journey og City.

Cool nok at Ducati har mod på løbende at præsentere nye modeller, så alle nyhederne ikke er koncentreret omkring efterårets store mc-messer.

De første billeder af de to nye Ducati Scrambler 1100 finder du i billedgalleriet øverst, og vi synes at Ducati Scrambler 1100 Sport PRO er en lækkerbisken.

Vi ser frem til lidt mere relevant information, yderligere studiefotos med nærgående objektiv samt detaljerede tekniske specifikationer.

Stay tuned.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start