Video: MV Agusta RVS#1, Ducati Diavel og HD Fat Bob
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

To Italienere og en amerikaner

Vi savler over MV Agusta RVS#1, Ducati Diavel og Harley-Davidson Fat Bob på Motorcykeludstillingen
Mathias B. Høj
24/02-2018 kl. 14:12

Med lidt held kan man godt lokke MC-importørerne til at starte motorcyklerne op. Og det gjorde vi. Sådan en Ducati Diavel med Termignoni potter lyder godt for fuld udblæsning (hint: se videoklippet). 

Vi gik på opdagelse for at finde drømmemotorcyklerne. Det tog ikke så lang tid, for der er masser af dem. MV Agustae'en har vi allerede skrevet om i dag. Ducati Diavel'en er en ren tilbagelænet, men meget potent, livsstilsmaskine. Bister ser den ud, som den står der i matsort. Vi ser dem desværre sjældent i Danmark på grund af afgiftsniveauet.

Og lidt bonusinformation: Diavel fik sit navn fra en Ducatimedarbejder. Da vedkommende så prototypen første gang, udbrød han, at den var en “Diavel”. Djævelen selv, på en Italiensk dialekt.

Og lidt i samme boldgade, men alligevel lidt anderledes stil: Harley-Davidson Fat Bob. Den er blevet særdeles velkørende. Det har været kontroversielt blandt Harley-fans at droppe Dyna-rammen. Men det er blevet en helt ny maskine at se til. Og den sælger godt i Danmark, så noget tyder på, at Harley-Davidson har valgt den rette strategi.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start