Megelli Motorcycles - End of story - Kina kopi
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

THIS IS THE END

Overskriften fra en motorcykel-producent
Tommy Rønn
17/12-2013 kl. 15:30

Engelske Megelli raser over de kinesiske kopister. Megelli Motorcycles i England er nok mest kendt for deres fantastiske små racere Megelli 125R og 250R. To skarpe sportsmaskiner med fantastiske data, og lækkert design.

Nu smider Megelli håndklædet i ringen, og giver op overfor de kinesiske kopister. Deres hjemmeside er fra d.d. ændret så den kun indeholder teksten:

THIS IS THE END

Thank You for shafting Megelli & supplying Zongshen, without our knowledge or agreement.

Http://bbs.zongshenmotor.com/thread-8150-1-1.html

You can only cheat someone if you know what you're doing.

China knows exactly what its done.

Megelli

Se hjemmesiden her: http://megelli.com/

Det er ikke pæne ord, og oversat til dansk står der “Tak for i boller Megelli i røven og supporterer Zongshen, uden vores viden og accept. I kan kun snyde nogen, hvis i ved hvad i gør. Kina ved præcis hvad de har gjort.”

Når billederne af den originale Megelli ses herover, og sammenlignes med de kinesiske kopier på Zongshen hjemmesiden, er det måske ikke svært at forstå englændernes frustration.

Del med en ven

0 personer snakker om “THIS IS THE END

 1. Nu havde jeg så ikke hørt om Migelli før nu, så noget kunne tyde på, at deres PR-afdeling ikke har været helt oppe på beatet!
  Hvorfor er det første jeg tænker "Tudefjæs"?

  Ja, gu' fanden er der ligheder. Også så meget, at der nærmest er tale om et plagiat, men lur mig om ikke, at der er en kvalitetsforskel på et produkt fra en lille engelsk producent og en kinesisk stor-ditto!
  Bimota ver i 70'erne og 80'erne kendt for at frembringe det ypperste, man kunne købe når det drejede sig om køreegenskaber. Da japanerne lærte at stille for- og baghjul op i en lige linie og samtidig forbinde dem uden det flex, der tidligere havde været, kunne Bimota – og alle de andre stel-magikere for den sags skyld – enten stille sig ind i et hjørne og pive – eller tage kampen op!
  Jeg ved, hvad man vinder på!

 2. Nåh ja, og så burde jeg måske have kaldt Migelli for Megelli, men der bliver nok set mellem fingre med denne lille fejltagelse!

 3. Enig, hvad er Megelli , har aldrig hørt om dem. De må nok bare erkende at man kommer ikke sovende til sine markeds andele ! Konkurrencen fra kina er der, og den må man forholde sig til.

 4. "Hvorfor er det første jeg tænker "Tudefjæs"?"

  Det er fordi du er skideligeglad med andres udviklingsarbejde.

 5. 75% af komponenterne laves i Taiwan, motoren er fra SYM og de bliver samlet i Kina. Der har fra start af, næppe været tale om et særligt unikt produkt…

Skriv et svar

Giver børn en ny start