Klavs Lyngfeldt: The grand old man - Motorcykler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

The grand old man

Danske Klavs Lyngfeldt, eneste tilbage af de gamle
Tommy Rønn
21/01-2012 kl. 10:30

Først var det den skandinaviske chefredaktør, svenske Magnus Johansson, der forlod bladet Bike for godt et år siden. Så rejste den finske redaktør, Sami Salonen, og nu i går er den erfarne norske redaktør, Morten Broks, rejst fra det skandinaviske blad.

Det betyder at danske Klavs Lyngfeldt er eneste “gamle” Bike skribent tilbage på det skandinaviske blad.

Heldigvis er danske Klavs Lyngfeldt en erfaren herre og skribent, så vi er overbeviste om han nok skal holde skuden i rigtig retning.

Måske kan Klavs nu gennemtvinge noget mere dansker-specifikt skriveri. Nu han er den mest erfarne på bladet, får han formodentlig lov at trække lidt mere i trådene.

Del med en ven

0 personer snakker om “The grand old man

 1. Underligt. I nr 10 fra 2011 står Magnus Johanson stadig som chefredaktør, så selv om vinteren er lang kan det da aldrig være godt et år siden

 2. Den information kom på svenskenes hjemmeside for laaaang tid siden. Den nye man hedder Wallner ifølge siden. http://www.bike.se/kontakt . Netop derfor jeg ikke gider læse bike for deres nyheder er older gamle. Mon ikke de informer om skiftet om et år eller to 😉

 3. I Norge er den go nok. De trykker på forsiden den her tekst.
  (Eskil Bjørshol har tatt over som redaktør i Bike Norge etter at Morten Broks har valgt å gå videre i sin karriere.)

 4. Er det fårste april? Håber det er en joke. Jævnfør Bike.dk er det så deres sekretær med helt nyt og stadigt vådt kørekort der skal være redaktør. En nybegynder der skal belære os!
  Sakset fra bike.dk
  Redaktionssekretær
  Eskil Bjørshol ([email protected])
  Norsk web-redaktør og redaktionssekretær, som nu har fået motorcykelkørekort. Gør vejene omkring Oslo usikre med sin Moto Guzzi V7 Classic.

 5. Dybest set, så behøver man vel ikke noget kørekort for at være en god redaktør? En redaktør står, ikke overraskende, for det redaktionelle – ikke nødvendigvis det skrevne.

  Saxet fra wikipedia: "En redaktør er betegnelsen for en person der er ansat ved en avis, dagblad, ugeblad, eller andet medie, som har til formål at fastlægge og fastholde linjen for dettes indhold. Redaktøren har også det pressemæssige ansvar overfor lovgivningen, et ansvar, som ofte er uddelegeret til en ansvarshavende redaktør. Der findes desuden tit en chefredaktør, som har det overordnede ansvar for de samfulde ansatte redaktører."

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start