Tesla laver ATV og den ser fed ud
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tesla laver ATV

Mere kantet end en Duke fra KTM
Mathias B. Høj
22/11-2019 kl. 10:52

Tesla tog et skridt nærmere motorcykelverdenen med sin fremvisning af en ATV ved præsentationen af Teslas nye elbil, Cybertrucken. En i øvrigt voldsomt interessant bil, som selv motorcyklister uden interesse for biler vil have en mening om.

ATV'en udfylder en birolle ved præsentationen og der er endnu ikke offentliggjort information om, hvornår den bliver tilgængelig på markedet. Men Tesla er som regel gode til at lade de skæve idéer blive til virkelighed, så det er ikke urealistisk ATV'en kommer på markedet.

Den bliver naturligvis elektrisk og blev ved Cybertruck præsentationen kørt op på ladet og sat til et ladestik. Og det er omtrent hvad vi ved ATV'en på nuværende tidspunkt.

Rent udseendemæssigt adskiller den sig fra de fleste ATV'er på markedet ved at være ekstremt kantet. Næsten så man tror designet er stjålet fra KTM. Belysningen er brede LED-lys foran og bagtil, mens de grovmønstrede dæk og ATV'ens højde og bredde antyder terrænbrug, frem for gadebrug. Selvom den realistisk set vil komme til at tilbringe det meste af sit liv på gaden, hvis den kommer i produktion.

MagaCin bringer mere information om Teslas ATV når det bliver offentliggjort.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start