Terminator AMA motorcyclist of the year - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Terminator AMA motorcyclist of the year

En titel bodybuilderen nok kunne undvære
CO
09/12-2010 kl. 20:07

AMA som er en forkortelse for ‘American Motorcyclist Association’, annoncerede i går udnævnelsen af årets motorcyklist.

Kandidater til titlen, findes blandt de personer som gennem de seneste 12 måneder har haft størst indflydelse (godt som skidt) på motorcyklismen i USA .

I 2010 er æren således tilfaldet den tidligere skuespiller og nuværende californiske guvernør Arnold Schwarzenegger, hvis signatur findes på en ny kontroversiel lov.

Loven handler groft sagt om at eftermarkedsudstødninger og udstødninger på nye motorcykler fra 2013 skal være forsynet med en såkaldt EPA godkendelse.

‘Federal Environmental Protection Agency sound requirements’, som er den lange version af ’EPA’, er udformet uden at tage eftermarkedsprodukter i betragtning.

Repræsentanter for motorcyklisterne mener derfor at den meget ressourcekrævende godkendelsesprocedure favoriserer OEM produkter, uden at garantere mindre støj.

Branchen forventer således at flere amerikanske leverandører af eftermarkedsudstødninger, kan komme i en situation hvor de reelt bliver ’Terminated’.

Blot 2 producenter af eftermarkedsudstødninger til Harley Davidson leverer EPA mærkede udstødninger.

Loven gælder udelukkende for motorcykler, så de amerikanske bilister har fortsat frit valg på alle hylder vedrørende udstødningssystemer.

AMA President og CEO Rob Dingman erklærer at guvernør Schwarzenegger har underskrevet en lov som har rystet en hel motorcykelverden, og som får markant indflydelse på motorcyklismen i de kommende år.

Derfor er det logisk at kåre Schwarzenegger som ’2010 AMA Motorcyclist of the Year’.

Tillykke med titlen, Arnold.

Del med en ven

0 personer snakker om “Terminator AMA motorcyclist of the year

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start