Yamaha snupper design award for syvende år i streg
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ténéré vinder design award

For syvende år i streg har Yamaha hevet iF Design Award prisen i hus, og i år fik de prisen for den yderst velkørende Yamaha Ténéré 700.
Steffen F. Olesen
17/02-2020 kl. 05:00

Bare fordi man er designet til at køre i mudder behøver man ikke være grim, og det seneste skud på Yamaha’s adventure-stamme – Yamaha Ténéré 700 – fik hovederne til at vende sig hos iF International Forum Design.

Et hold af i alt 78 eksperter med vidt forskellig faglig baggrund evaluerede mere end 7.300 produkter fra hele verden, og den teknologiske udvikling taget i betragtning giver det mening, at mange af de vindende produkter er elektriske apparater, men der kunne også blive plads til priser i andre kategorier som inkluderede blandt andet en tekop og en kæledyrsvasker.

Der var også en kategori som omfattede motoriserede køretøjer, og der var her Yamaha Ténéré løb med pokalen. 

Eksperterne satte pris på ”form-follows-function” designet, og at cyklen som helhed er relativ simpel sammenlignet med andre modeller i samme segment.

 

“As adventure bike models balloon in size and complexity, the Ténéré remains a simpler, more straightforward partner for the journey.”

 

Yamaha er ikke ukendt med iF Design Awards, og det er syvende år i steg at Yamaha har vundet med enten en motorcykel eller en scooter – tidligere har MT-10, MT-09, MT-07, XSR900 og R1 vundet prisen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start