Tal ordentligt - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tal ordentligt

Tonen på vores kommentarer skal forbedres
Webmaster
30/03-2014 kl. 22:00

MagaCin har de seneste dage fjernet nogle enkelte af vores brugere, og deres kommentarer. Dette skyldes klager  fra andre brugere, grundet provokerende og stødende sprogbrug. Udtryk som tåbe, tumpe og fjols er ikke tilladt eller velkomment i vores kommentarfelt.

I disse tider hvor alle er meget opmærksomme på et sprogbrug der bør forbedres, danskerne imellem, følger MagaCin altså tendensen.

Er du en af dem der har fået kommentarer slettet, er du naturligvis velkommen til at oprette en ny profil, og kommentere igen. Bare de kommende kommentarer holder en sober tone.

Der skal på MagaCin  være plads til alle, og ingen bør føle sig utrygge ved at blande sig i debatten på siden. Derfor håber vi på forståelse omkring denne operation.

Her er beskrevet hvad vi forventer af brugerne når de kommenterer.

Del med en ven

0 personer snakker om “Tal ordentligt

 1. I sidste sætning linker du til Jeres info side hvor der står "MagaCin.dk har rettighederne til alt materiale. Kopiering samt fremvisning uden aftale med MagaCin.dk vil blive retsforfulgt."

  Er det ikke liiiiiiidt ironisk når det billede I har valgt at bruge til artiklen er "lånt" fra et mobilselskab?

 2. Synes det er meget fint at I er opmærksomme på sprogbruget på jeres site. Dem der får kommentarer slettet eller profil slettet får de besked med forklaring?
  Oplever gang på gang på Facebook at der er en del personer der mener at de kan skrive hvad der passer dem. Hold op hvor bliver de fornærmede når de bliver gjort opmærksomme på det. Tak fordi I griber om problemet.

 3. Angående Magasin-programmet fra d. 27/3, var der en kommentar til udsendelsen.
  Så vidt jeg kan se, så er kommentaren slettet. Den gik noget i retning på, at programmet mest ligner en reklame for forhandlerne. hvilket jeg i mit stille sind gav kommentatoren ret i.

  Er kommentaren, som var skrevet i en god tone, slettet af censuren?

 4. Mc-Modeller: Den slags kommentarer er altid ok, og ikke noget vi sletter. Hvis den er væk kan det kun skyldes at den var skrevet af en af de slettede brugere. Slettes en bruger forsvinder alle brugerens kommentarer nemlig også.

  Vi sletter kun følgende:
  *Personlige angreb.
  *Nedgørende sprogbrug.
  *Ikke dokumenteret forhandler/produkt kritik.

  Dette gøres ene og alene for at undgå konkurerende forhandlere, produkter etc, ikke begynder at nedgøre modstanderne. Det er jo ret nemt at skrive under pseudonym på vores side, og derved give en konkurrent et dårligt ry.

  Håber dette er en ok forklaring.
  Mvh
  MagaCin.dk

 5. Slet dem der ikke skriver pænt for det er vil alle best tjent med ! Det rigtige IMHO.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start