Ta’ på kursus og spar forsikringspenge - FDM MC-kurser
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ta’ på kursus og spar forsikringspenge

Sikkerhed frem for alt
Gudrun Andreasen
01/03-2015 kl. 14:09
Det er essensen i de MC-kurser, som FDM udbyder for motorcyklister.

– Fordi man har taget kørekort, er det jo ikke ensbetydende med, at man kan køre en motorcykel, men det lærer man på vores kurser, fortæller Jesper Jordan Mikkelsen, der er instruktør hos FDM.

FDM har tre kurser for motorcyklister – et grundkursus, hvor man lærer de basale færdigheder i bl.a. bremseteknik, et A- og et B-kursus.

Deltagelse på A-kurset over 16 timer giver cyklisterne basis for at kunne færdes sikkert i trafikken med motorcyklen, mn B-kurset er for dem, der vil optimere og perfektionere deres kørsel.

– Motorcyklister, der deltager i A-kurset får desuden 5 års anciennitet med bagagen. FDM har en forsikringsaftale, så kursusdeltagelsen tæller med, når motorcyklistens forsikringspræmie skal beregnes, så kursusdeltagerne får i dobbelt forstand valuta for pengene, sige Jesper Jordan Mikkelsen.

– B-kurset er for dem, der vil ”lege” med deres cykel og lære at mestre alle detaljerne. Og det er jo gennem leg, man bedst lærer, supplerer Jens Ole Christensen, der også var til stede ved Danmarks Motorcykeludstilling 2015, for at orientere om FDM-tilbuddene.

Det er 12. sæson, at FDM udbyder MC-kurser, og gennem årene er der gennemført ca. 500 kurser med ca. 6.000 kursister.

Del med en ven

0 personer snakker om “Ta’ på kursus og spar forsikringspenge

  1. Super fede kurser, kan varmt anbefales. Lærerige for motorcyklister på alle niveauer…
    Bare andre forsikringsselskaber havde samme holdning 😉
    Men tag kurserne for fornøjelsen, sikkerheden og oplevelsens skyld alligevel.

  2. FDM´s MC-kurser er er det bedste man kan gøre for sig selv som motorcyklist. Hver gang jeg er kørt hjem fra et kursus, har smilet taget flere dage om at forlade ørene. Uanset hvad erfaring, man har, er der altid noget at lære på kurserne. Det kan ikke anbefales varmt nok.

Skriv et svar

Giver børn en ny start