Sværvægtsbokseren BMW R18 kan nu bestilles i Frankrig
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sværvægtsbokser kan nu bestilles i Frankrig

BMW R18 kan nu bestilles ved franske forhandlere
CO
22/09-2019 kl. 08:00

Vi er overbeviste om, at det ikke kun var medlemmerne på MagaCin's redaktion, der grinede fjoget af begejstring, da BMW Motorrad i Maj måned præsenterede den retroinspirerede sværvægtsbokser BMW R18.

BMW Motorrads Dr. Markus Schramm udtalte i Maj måned efter lanceringen på Concorso d'Elegance Villa d'Este i Italien, at denne drømmemotorcykel var BMW's bud på en emotionel autentisk model i segmentet for større cruisere.

Tekniske specifikationer – udover at motoren er en 1800cc boksermortor udstyret med 2 stk. Solex karburatorer – fik vi vi ikke meget af, men vi fik dog en stak lækre billeder og en fed video stillet til rådighed.

Forventningerne var dengang, at vi skulle se den produktionsklare udgave af BMW R18 på den snarligt kommende motorcykeludstilling EICMA i Italien, og det er det sådan set stadigvæk. BMW udtalte dengang, at vi først kunne forvente at se modellen hos forhandlerne sidst i 2020.

Derfor kommer det som en lidt af en overraskelse, at franskmændende allerede nu har mulighed for ikke blot at registrere sig som interesserede, men også indbetale et depositum på € 1000,-  ved forudbestilling af modellen.

Vores franskkundskaber er nok ikke verdens skarpeste, men klik på linket her til BMW Motorrad – Frankrig, og få din browser til at oversætte siden til dansk. 

RÉSERVEZ LA VOTRE ! betyder vistnok noget i retning af “Bestil din” på fransk, og når der klikkes videre gennem de følgende sider, får man et bud på den nærmeste franske forhandler, hvor der også kan ses åbningstider osv.

Narh… vi modstod fristelsen til at udfylde formularen med kontaktoplysninger, og nøjes i første omgang med at glæde os til at se modellen live ved motorcykeludstillingen EICMA i Italien først i November måned.

Cool nok at franskmændende allerede nu kan bestille den retroinspirerede BMW R18 med gigantisk boksermotor, og vi er lidt spændte på om muligheden også snart bliver tilgængelig i Danmark.

Modellen er sgu da for fed, og videoen herunder tåler sagtens et gensyn.

Vi følger naturligvis op på sagen, og holder dig orienteret straks det bliver muligt at bestille BMW R18 i Danmark.

Vi forventer som sagt stadig at se modellen live ved EICMA i Italien. Verdens største motorcykeludstilling hvor alle nyhederne inden for motorcykler og udstyr kan ses i det gigantiske messecenter Fiera Milano.

En udstilling man som inkarneret motorcyklist i øvrigt bør se mindst én gang i livet, og som det ikke nødvendigvis koster en formue at besøge.

Det kan du læse mere om i artiklen: Skal du billigt til verdens størst Mc-messe??.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start