Suzuki teaser #2 løfter en flig af sløret
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Suzuki teaser #2 løfter en flig af sløret

Ny model nu knap så hemmelig
CO
24/10-2019 kl. 04:00

Tirsdag d. 23/10 kunne du her på MagaCin i artiklen Suzuki overlader ALT til fantasien se en teaser-video for en af producentens kommende modeller. En lidt spøjs video der indledes med en nøglering og et armbåndsur der lægges på et bord, en gut der sender en SMS, efterfulgt af lystfiskere, en motionist der løber i terrænet og campister der hygger sig udendørs.

Vi gættede frejdigt på, at udendørsaktiviteterne er det centrale i videoen, og at teaseren sagtens kunne være opvarmning til præsentation af en ny V-Strom eller lignende.

Suzukis anden teaser-video i rækken blev frigivet i går, og den ser ud til at underbygge formodningen.

Se videoen herunder.

Videoen indledes med blinkende bevægelige lysstråler, der hurtigt stabiliseres i hvad vi tolker som et stort V. Derefter panorerer kameraet henover slørede detaljer som et højt ret lodret stående offroad orienteret kåbeglas, grove solide fodhvilere med fodhvilergummi monteret, og et skærmende skjold foran motoren.

Elementer vi typisk ser på off- eller allroad orienterede motorcykler.

Der leveres ikke en overflod af detaljer i den seneste video, men Suzuki får en opadvendt tommelfinger for denne gang at hive en motorcykel hen foran kameraet.

Vi gætter stadig på, at videoen handler om en ny V-Strom. Men vi behøver måske ikke vente ret længe på svaret.

Modellen får ganske vist sin officielle debut ved mc-messen EICMA d. 5. November, men hvis Suzuki spytter en række teaser-videoer ud med samme tidsinterval som de to foregående, så kan vi sagtens nå at se modellen i fuld figur inden EICMA.

Giv den bare gas Suzuki. Vi har ikke noget imod at se modellen inden EICMA, for så ved vi hvad vi har at glæde os til.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start