Suzuki præsenterer 2020 modeller online i dag
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Suzuki præsenterer 2020 modeller online

Se præsentationen online i dag
Steffen Olesen
27/03-2020 kl. 08:50

Den globale pandemi har sat sit fede aftryk på et væld af begivenheder, hvor blandt andet motorsporten på både fire og to hjul lider hårdt under aflysninger og udsættelser, og selv årets ikoniske racerløb på Isle of Man er aflyst.

Vi ved endnu ikke med sikkerhed hvornår MotoGP og WSBK serierne igen kommer op at køre, men kan heldigvis i mellemtiden glæde os over, at der indtil d. 27. April er gratis adgang til det omfattende videoarkiv på motogp.com.

Den verdensomspændende pandemi betyder også, at en lang række motorcykelproducenter midlertidigt har indstillet produktionen, og flere af forårets store udenlandske motorcykeludstillinger er desværre også aflyst.

Derfor har en række motorcykelproducenter taget teknologien til hjælp, når nye modeller skal præsenteres og markedsføres. Vi så for nylig Ducati afvikle en online præsentation for den nye Ducati Streetfighter V4, og med aflysningen af Osaka og Tokyo Motorcycle shows – hvor Suzuki efter planen ville præsentere det samlede 2020 modelprogram – har den japanske motorcykelproducent besluttet sig for i dag at vise nyhederne, ved online eventen Suzuki WEB Motorcycle Show.

En event der lægger sig lige i slipstrømmen på Honda Virtual Motorcycle show.

Du har sandsynligvis allerede stiftet bekendtskab med flere af nyhederne – blandt andet den nye store V-Strom – men det kunne jo være at Suzuki i denne ombæring diskede op med lidt friske nyheder, og der findes værre ting at foretage sig, end at se præsentationer af nye motorcykler.

Vores kundskaber udi i japansk er desværre ikke de bedste, men et højreklik på oversættelse på Suzuki’s opslag på sociale medier fortæller os, at præsentationen løber af stablen kl. 17.00 i dag.

Det oplyses desværre ikke om det er klokken 17.00 lokal tid, og da internettet fortæller os om en tidsforskel på 8 timer mellem Danmark og Tokyo, må vi nok hellere for en sikkerheds skyld sidde klar bag skærmen lige om lidt… klokken 09.00 dansk tid.

Du kan også alternativt vælge at se eventen på Suzuki’s egen hjemmeside her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start