Suzuki Katana præsenteret i Køln - 80'er ikonet genfødt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Suzuki Katana præsenteret i Køln

80'er ikonet genfødt
CO
02/10-2018 kl. 17:15

Suzuki har gennem længere tid med flere video appetitvækkere, gjort hvad de kunne for at skærpe interessen for en kommende relancering af modelnavnet Katana, og i dag blev spændingen endelig forløst.

80'er ikonet, genfødt i moderne og forynget udgave, er en lille drøm der går i opfyldelse for MagaCins stab, så vi stod klar i menneskemylderet ved Intermot i Køln, da klædet blev trukket af den tildækkede model.

Pressepræsentationen foregik på nær uforståeligt engelsk, udtrykt af en højt rangeret japansk Suzuki chef hvis navn vi ikke lige fik fat på.

Hvis der blandt det løjerlige engelsk tilflød de fremmødte informationer af teknisk karakter, gik det i hvert fald hen over hovedet på MagaCins udsendte, og billederne der rullede henover storskærmen, indeholdt heller ingen tekniske oplysninger.

Suzuki Katana anno 2019

MagaCin var naturlgvis på pletten for at skyde billeder, samt video, men til eventet havde Suzuki kun medbragt et enkelt eksemplar, så MagaCins fotograf monterede de skarpe klinger på albuernes rundsave for at skabe plads.

Det lykkedes os at få skudt lidt video og billeder, som vi naturligvis iler med at viderebringe her på MagaCin. Vi havde håbet også på nuværende tidspunkt at være leveringsdygtige i modellens tekniske specifikationer, men må desværre væbne os med tålmodighed. Pressekits med tekniske oplysninger og studiefotos på USB stick er ikke længere skik og brug, og pressen får i dag udleveret et link til download af materialet. En overbebyrdet server ved Suzukis presseafdeling kæmper i øjeblikket en ulige kamp, så vi må vente lidt længere på facts og specifikationer.

Men vi kan simpelthen ikke vente med at bringe den første visuelle smagsprøve på modellen i fuld figur, så nyd de få første billeder og den video det trods alt lykkedes os at skyde.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start