Suzuki GSX-S750 i MotoGP klæder - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Suzuki GSX-S750 i MotoGP klæder

Får vi en særudgave af den populære motorcykel til Danmark?
Mikkel Sølvkjær
04/07-2020 kl. 05:00

Motorcykelproducenternes deltagelse i motorsport er ofte funderet i et stærkt ønske om, at vise muskler og evner frem for omverdenen, og forhåbentlig aflede en salgseffekt ud i det store marked, hvor vi motorcyklister skal vælge, hvilket køretøj vi sætter os op på, når søndagsturen trilles.

”Sejr om søndagen og sælg om mandagen” er stadigvæk en del af markedsføringen i en stor del af industrien, og vi ser ofte at design, men også teknik, drypper gradvist af fra racing til gademotorcyklerne.

Tag bare Kawasaki ZX-10R i KRT udgaven, der henviser til Jonathan Rea’s massive succes i SBK. Eller indtoget af winglets, som på Ducati Panigale V4 eller Honda CBR-1000RR-R Fireblade.

Farveskemaet fra MotoGP-raceren er gennemgående på hele cyklen

Suzuki er bestemt ikke anderledes, når det kommer til den slags hædringer af motorsport, men de er også klar over, at det ikke er alle motorcyklister, der vil have en fuldblodsracer med krampagtig førerposition og 200 hk til gadebrug, og det er sikkert derfor, at valget i denne omgang er faldet på den ekstremt populære GSX-S750.
Både pris, kvalitet og køreegenskaber hænger godt sammen på den nøgne Suzuki, det viste vores test fra sidste år.

Der er gået inflation i bogstavet R på GSX-S 750

Den lille zuki, har fået en sindssygt flot detaljeret overhaling af lakeringen, men læg også mærke til tilføjelsen af Akrapovic udstødningssystemet, hvor Suzuki før har brugt Yoshimura til 750’eren – og nyd ellers de fede billeder.

God lyd er der også sørget for

Ægte fans af enten Suzuki, Alex Rins eller Joan Mir, vil sikkert savle ekstra meget over den lækre streetbike, men desværre også ærgre sig, for indtil videre er maskinen forbeholdt de franske kunder.

Lad os krydse fingre for at den flotte cykel kommer her til landet, og at andre producenter vil følge trop med sær-udgaver, der ikke kun er forbeholdt fuldblodsracerene.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start