Suzuki MC klar med to nye Suzuki-forhandlere
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Suzuki-forhandlernet udvides

Suzuki MC klar med to nye Suzuki-forhandlere
Klaes Asaa
14/12-2016 kl. 15:05

Suzuki er inde i en særdeles positiv udvikling, C. Reinhardt A/S, som gennem generationer har været Suzuki-importør, har fået to nye forhandlere, DJ Motorcykler i Herning og MP Motorcykler i Odense. Antallet af Suzuki MC-forhandlere er nu oppe på 25 stk.

”Vi har ønsket at styrke vores forhandlernetværk på Fyn med den helt rigtige forhandler. Det er nu lykkedes med MP Motorcykler i Odense”. Gennem mange år har MP Motorcykler været en af de stærke motorcykelforretninger på Fyn. I Jylland har målet været at udvide forhandlernetværket i midt-vest Jylland. DJ Motorcykler, i Herning, drives af Danni som vi har fulgt gennem et stykke tid. Vi er imponeret over hans entusiasme og engagement i motorcykler og Suzuki i særdeleshed. Vi er meget tilfredse med at kunne præsentere DJ Motorcykler som ny autoriseret Suzuki-forhandler i Herning. 

Begge forhandlere står for kvalitet og god service, hvilket matcher Suzuki’s produktlinje rigtig godt” fortæller salgschef hos C. Reinhardt as, Jens Stillenmunkes.

Del med en ven

0 personer snakker om “Suzuki-forhandlernet udvides

  1. Lyder godt – det ville også bære super hvis de mange forhandlere kunne få ikke lagerførte reserdele hurtigere end i løbet af min 14 dage – i Tyskland er der dag til dag levering af reservedele ….

  2. Det er ikke rentabelt at have store mængder af reservedele liggende, der måske aldrig bliver brugt.
    slet ikke i et lille land som Danmark.

Skriv et svar

Giver børn en ny start