Video: Hør og se Ducati Superleggera blive fyret af
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Superleggera V4 fyret af på bane

Så fik vi endelig en video med superletvægteren på racerbane
CO
14/02-2020 kl. 05:00

Fik du læst om og set videoen, der handler om motoren i den afsindigt spændende italienske – og vanvittigt dyre – superletvægter Ducati Superleggera V4 i artiklen 234 hk Ducati V4 motor her på siden søndag d. 9. Februar, så har du garanteret også allerede gennemtrawlet vores arkiv, og læst alt der er værd at vide om den skarpe fuldblodsracer.

I ovennævnte artikel udtrykte vi et håb om snart at se en video, hvor raceren bliver fyret seriøst af på bane, og gerne en video der udelukkende viste banekørsel.

Så langt har Ducati ikke imødekommet os, for videoen længere nede på siden indeholder også lidt en intro med noget udvikling og filosofien bag modellen.

Men italienerne har nok hørt en tilsvarende bøn som fra andre end os, og nu får vi endelig de første levende billeder af den eksklusive model i forrygende action.

Vi repeterer lige ganske kort:

234 hestekræfter til 152.2 kilo leveres af orgiet i eksklusive detaljer som stel, bagsvinger og hjul udført i kulfiber, samt alt fra øverste hylde fra italienske Brembo og svenske Öhlins.

Så må det vist være snak nok… skynd dig at se videoen.  

Jo, jo… vi kan godt leve med at videoen – som denne gang er uploadet af Ducati selv – også indeholder en knap så actionpræget introduktion, men det var den onde-lyneme herligt endelig at se Superleggera V4 blive skudt af, og få lov til at høre samtlige 234 iltre ponyer gå amok.

Tak for kigget kære Ducati… og giv os så lige en lidt længere video uden for meget musik, så vi kan få lov til at nyde lyden uforstyrret i lidt længere tid.

Prisen for vidunderet på danske nummerplader er som bekendt en million-nihundredefiretyvetusinde-firehundrede-og halvfems kroner.

Hmm… beløbet skrevet med bogstaver er lidt besværligt at læse, men trods alt ikke så besværligt som at spare den vanvittige sum op.

Vi gad den onde lyneme godt at få et tilbud om at prøve modellen i de helt rigtige omgivelser… andre end os der godt kunne overtales hvis det var??

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start