Superbike killer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Superbike killer

Brutalis gigante ala Frans
Tommy Rønn
13/08-2009 kl. 20:36

0-100 hurtigere end de skrappeste superbikes. Lyd og vægt som militærets kampvogne, samt et drejningsmoment der gør nutidens dieselbiler misundelige. Det lyder helt skørt, men det er sådan Yamaha XV 1900 ala Frans er.

Vi har idag været ude og prøve dette galmandsværk, til et af vores næste programmer. Luftaffjedring så motorcyklen kan hæves og sænkes samt den batmandsagtige ombygning, er udført af Bikeshoppen i Viborg. Tuningen med NOS, altså gas, er udført af MC Stationen i Bækmarksbro. Hele projektet er derefter betalt af Frans, der må have en udsædvanlig sød og forstående kone.

Frans er dog sluppet billigere end normalprisen. Både Bridgestone og TT S performance, samt tuningsværkestedet, har hjulpet til med sponcering af projektet.

Maskinen er grotesk i enhver henseende. Uanset om der studeres design eller tuning. Vi har kørt mange kilometer på Yamahas XV maskiner, så køreegenskaberne kender vi. Men en motor der trækker så voldsomt, men alligevel til at styre, er uvant.

315 NM drejningsmoment ved 3.000 omdrejninger er mere end i normale dieselbiler. Faktisk det dobbelte af “tøsedrengstrækket” i den nye Yamaha V-Max. Tro os, den trækker!

En komplet rapport kan ses i et af vores næste TV programmer. Glæd jer.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start