Ny super smart service for danske motorcyklister
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Super smart service for danske motorcyklister

Denne nye feature bør alle motorcyklister opleve
Webmaster
21/06-2018 kl. 18:00

Alle motorcyklister kender det. Man vil gerne personificere og gejle motorcyklen, så den udstråler netop det personlige image man finder rigtig. Eller også er der problemer med at finde netop det udstyr der passer til netop den model man ejer, eller overvejer at købe. Alle disse problemer gør 123mc.dk fra d.d. en ende på.

Når der søges motorcykel på 123mc.dk fra d.d., kommer der under annoncen automatisk frem hvad der findes til netop denne model fra de danske udstyrs-importører. Alt fra nummerpladeholdere, beskyttere og til komplette taskesæt til den valgte model, bliver nu præsenteret under annoncen.

Udstyret kommer KUN fra de danske grossister og importører, da det er vigtig for 123mc.dk at der kun præsenteres udstyr der kan købes, byttes og servicers hos de danske forhandlere. Derfor ingen tvivlsomme kinaprodukter og lign., da 123mc.dk ikke kan garantere for kvaliteten og servicen på disse produkter.

Alle de model-specifikke produkter kan så nærstuderes med fuld beskrivelse og store billeder, i ro og mag bag computerskærmen. Findes spændende produkter man bare må eje, klikkes produkterne bare af på listen, som så kan printes ud til forhandleren. Så undgår man fejlkøb, og køber kun udstyr der med sikkerhed passer til netop den valgte model.

En service ingen andre markedspladser endnu tilbyder på internettet. Ej heller de store internationale markedspladser som Ebay og Mobile.

Allerede nu er der over 65.000 varenumre i udstyrsdatabasen, og der kommer flere til.

Tjek din yndlings, eller drømmemaskine på 123mc.dk og bliv inspireret. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Super smart service for danske motorcyklister

Skriv et svar

Giver børn en ny start