Super-sælger får spændende job ved E-Park Danmark
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Super-sælger får nyt job

Heidi Friis ansættes i E-Park Danmark
Steffen Olesen
03/06-2019 kl. 13:34

I sidste måned kunne du her på MagaCin i artiklen – Heidi er Danmarks bedste mc-sælger – læse om super-sælgeren Heidi Friis, der som ansat ved Jensen Motorcykler i Horsens personligt forestod salg af 396 motorcykler i 2017.

Vi tror på at man skal være en dygtig sælger og have kundetække, hvis der skal sælges mindst én motorcykel på jobbet hver evig eneste dag.

396 motorcykler langet over disken på et enkelt år er sgu ret imponerende, men i 2018 overgik Heidi resultatet fra 2017, og blev ved årets slutning noteret for salg af 416 motorcykler. En ny personlig rekord var i hus, og så skulle man tro at der blev en pause i rekorderne.

Men så kan man godt tro om igen, for som det fremgår af Heidi's Facebook-profil, så har den kønne sælger såmænd allerede sat en ny rekord, hvor hun har solgt hele 10 motorcykler på kun 4 timer.

Som det også fremgår af Heidi's Facebook-profil, er der imidlertid ikke udsigt til flere MC-salgsrekorder i den nærmeste fremtid. Heidi indstiller nemlig karrieren som motorcykelsælger, og kaster sig over andre spændende opgaver. 

Dem der kender Heidi ved også, at hun umuligt kan slippe motorcyklerne helt. Hvis du ikke vidste det i forvejen, så kan vi fortælle dig at Heidi udover at være en skøn person og dygtig sælger, faktisk også er en rigtig kompetent motorcyklist.

Heidi oplyser at hun fremover vil være beskæftiget ved E-Park Danmark, hvor hun kommer til at fungere som ansvarshavende for det eksisterende koncept samt videreudvikling.

Parken tilbyder en række aktiviteter, hvor man kan deltage både som enkeltperson, arrangere firmafest, polterabend osv.

Udover aktiviteter som Karl Mar Golf, Pubcrawl og promillekørsel, er der mulighed for at give den gas på El-crossere og ATV'er. 

E-Park Danmark udlejer også et bredt udvalg af motorcykler, og derudover arrangerer firmaet også 7-dages all-inclusive off-road ture til Sydafrika.

Vi glæder os over at Heidi Friis ikke slipper motorcyklerne helt, og ønsker hende al mulig held og lykke i det nye job.

Se Heidi's opslag på Facebook herunder.Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start