Succes på Sjælland - God MC Messe på Gisselfeldt Kloster
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Succes på Sjælland

God MC Messe på Gisselfeldt Kloster
Tommy Rønn
31/03-2014 kl. 11:00

MagaCin har i dag, dagen efter udstillingen Danmarks Smukkeste MC Messe, talt med en af personerne bag arrangementet, nemlig Søren Winkler fra Bikx i Næstved.

Søren udtaler til MagaCin: Arrangementet har været en stor succes. Med ca. 4.000 inkarnerede motorcyklister som besøgende, er udstillerne yderst tilfredse, og de besøgende fik alle 2014 nyhederne at se på udstillingen. Kun en enkelt 2014 Ducati nyhed manglede. Vi er glade for dette kunne lykkedes trods manglende opbakning fra forhandlerforening, men heldigvis har importører vist velvillighed når nyhederne skulle findes til udstillerne.

Søren udtaler ydermere: Dejligt at se så mange ankomme på motorcykel, og se glade mennesker benytte slotsparken til afslapning og hygge. Det lugtede næsten af stort motorcykeltræf, med tilhørende udstilling. At vejrguderne også var med på ideen, gjorde kun projektet endnu bedre.

Søren fortæller at udstillingen i 2014 var lidt forsigtig anlagt, grundet manglende viden omkring forventninger og tilslutning. Efter weekendens erfaringer er det ganske vist at udstillingen vil blive gentaget i 2015, og at den næste år vil blive udbygget til at indeholde flere udstillere og flere aktiviteter.

Dejligt at der igen findes positive danske motorcykel-forhandlere, der tror på fremtiden, og derfor tør kaste sig ud i sådanne arrangementer. Hatten af for det.

Del med en ven

0 personer snakker om “Succes på Sjælland

 1. tjaa – jo – den var da fin nok, jeg var glad for at jeg havde vundet billetterne for…
  70kr for at se 30 mc´er som diverse forhandlere hellere end gerne viser frem i deres egne forretninger. Det var næsten røveri.
  Forslag til næste år: Lav det til et MC-træf med gratis adgang (Vi MC´ister køber MANGE pølser og masser af udstyr 😉 – og også motorcykler og rejser).

 2. Nu er det godt nok en af arrangørerne der udtaler sig her i indlægget. Men jeg vil gi ham delvis ret. Det er rart at Motorcyklisterne støtter op om dette arrangement, så vi fremover kan få lidt mere af den slags.
  BJLA har også ret 70 kr er måske lige at stramme den……Rigtig mange forhandlerne har gratis åbent hus alle sammen , nogle oven i købet med en pølse og vand hvis man ønsker.
  Det var redningen at man kunne gå på parkeringspladsen og se alle de nypudsede jern som stod og var helt forårskåde.

 3. Må give BJLA ret Det var en meget tynd kop the , ølteltet var sgu større end kostalden en messe kan man sgu ikke sige det var nærmest en lille hygge udstilling til en alt for dyr entre

 4. Syns faktisk det var ok. Savnede bare lidt ducati men 70 kr er i min verden det samme som en afhentet pizza fredag aften og så vil jeg altså heller se MC 😉 JEg gik rund i parken og det var sgu flot.

 5. Nu var jeg ikke taget derned for at kikke på parken Udvalget af tøj / støvler / handsker / hjelme var sgu ringe

 6. I den tidligere artikel linkes der til et tv-indslag, hvor der siges der forventes op mod 10.000 besøgende. I det lys kan 4.000 bestemt ikke kaldes en succes.

  Og hvis man mener alle nyhederne var der, så havde yamaha gemt SR400 godt, og ligeledes havde Honda med deres nye 650'ere.
  Til en søndagsudflugt med drengene, så var arrangementet helt fint, jeg hyggede mig meget godt dernede, og prisen også ganske rimelig. Men som udstilling/messe var der meget tilbage at ønske. Hallen var ikke stor nok til det formål, så for lidt plads omkring maskinerne og for lidt udstyr/tilbehør.

 7. Det var godt nok en tynd omgang…! – At kalde dét en 'messe' var vistnok at ta' munden lige lovligt fuld…! – Det gode vejr, gensyn med venner på plænen og en tur rundt i parken og Paradehusets fine blomsterudstilling reddede dog dagen…..

  – som en anden skriver, så var der sgu langt mere spændende at kigge på ved P-pladserne udenfor…

  – håber da at NOGEN fik glæde af mine 70 Kroner…. – jeg gjorde IKKE!

 8. Ja det kunne godt have været større men jeg er sgu egenlig udmærket tilfreds. Jeg bruger altid over 100 spir på en almindlig tur på cola og kaffe og kage og andet. Det var for mig fedt at møde så mange andre på mc og ja udstilling var ikke stor men uden den var der jo ikke kommet så mange på mc jeg kender på et sted. Jeg havde sgu også givet 100 😉

 9. Stop nu. Glæd jer over at der er nogen der forsøger at skabe lidt liv omkring det at køre mc. De prøvede sku at gøre noget for os. KTM stillede med motorcykler til prøvekørsel. De andre arbejede sku sikkert hele weekenden, imens vi kørte tur i det skønne vejr. Det de gjorde, kan vi sku ikke finde på nettet…

 10. 70 penge…..for at komme ind og se Motorcykler…..som jeg kan se….FORDI DEM DER HAR DEM ØNSKER AT SÆLGE DEM…aii come on, det næste bliver vel at jeg skal til at betale entre´når jeg skal ind i NETTO for at handle…….nå men hva fanden..giver så mange andre penge..til godgørende formål, så at støtte en lille lokal MC event…. jeg overlever nok.

Skriv et svar

Giver børn en ny start