Store gratis MC træf på både Fyn og Sjælland
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Store oplevelser i weekenden

Store gratis MC træf på både Fyn og Sjælland lørdag d. 25.04
Webmaster
20/04-2015 kl. 16:00

Når Egeskov slot åbner i weekenden, er det, traditionen tro, gratis for motorcyklister. Arrangørene forventer 3.500 motorcyklister til Egeskov på åbningsdagen. Det er ikke svært at forstå de mange motorcyklister der valfarter til Egeskov på sydfyn på denne dag. De vanvittig mange klassiske klenodier af motorcykler, står alle og skinner om kap i udstillingen. Noget enhver motorcyklist vil finde spændende. Også de mange specielle og klassiske biler tiltrækker mange.

Og bedst af alt. Besøget er helt gratis for os motorcyklister.

Også Dyrehavsbakken åbner dørene for motorcyklister, der omkostningsfrit kan få et kig på alle de nyeste modeller fra Yamaha. Dette er blevet en årlig tradition, hvor Yamaha lader de danske motorcyklister prøve en tur på de nyeste MC modeller, deres quads, deres scootere og meget mere.

Yamaha forventer langt over 10.000 på Dyrehavsbakken, så der bliver sikkert rift om demoturene.

Kom ikke og sig at der ikke findes gratis glæder for de danske motorcyklister. Næste weekend er et klart bevis på det modsatte.

Del med en ven

0 personer snakker om “Store oplevelser i weekenden

  1. Hej Webmaster, jeg tror muligvis der har sneget sig en fejl ind her, artiklen omtaler "naeste weekend", men den dato der omtales i overskriften er 25/5. Skulle det have vaeret 25/4?

Skriv et svar

Giver børn en ny start