Tendensen er at de store MC forhandlere udvider og opruster
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Store MC butikker opruster

Tendensen er at de store MC forhandlere udvider og opruster
Webmaster
05/11-2015 kl. 10:00

Gennem hele 2015 er nyhederne om store motorcykel-butikker der udvider både areal og medarbejderstab strømmet ind til MagaCin. Man må derfor formode at det går godt for flere forhandlere af motorcykler, og fremtiden for motorcykelbranchen tegner lys.

Gennem 2015 har vi hør om stor forretnings-udvidelse hos bl.a. Bike Shoppen i Viborg, Jensen Motorcykler i Horsens, og Xpedit i Ølgod. Alle butikker der har udvidet forretnings-arealet betragteligt.

Nu er der kommet nyheder om flere udvidelser. Rydbergs MC i Aidt udvider nu også arealet, så hele gårdmiljøet bliver overdækket og dermed bliver en del af butikken. En betragtelig tilføjelse af m2 hvilket nok skyldes tilføjelsen af endnu et motorcykelmærke i butikken.

Jensen Motorcykler i Horsens vil nu også udvide medarbejderstaben. Den store arealudvidelse gennem 2015 kræver åbenbar flere medarbejdere, så Jensen MC søger nu endnu en værkfører på værkstedet samt endnu en mekaniker til selvsamme værksted. En udvidelse af medarbejderstaben på et motorcykel-værksted i vintertiden er ikke hverdagskost i motorcykel-branchen.

Også i syd sker der noget. Motorcykelbutikken MC Syd har netop ansat en medarbejder til styrkelse af udstyrsafdelingen, og gennem vinteren bliver butikken udvidet til dobbelt størrelse.

Spændende med de mange store udvidelser rundt i Danmark, der kun betyder at vi forbrugere får større og mere spændende butikker at besøge.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start