Stor succes i Herning ved udstillingen i weekenden
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stor succes i Herning

Danskerne vil igen bruge penge på motorcykler
Webmaster
05/02-2017 kl. 20:45

Både bil og motorcykeludstillere ved årets Motorshow i Herning udtrykker stor tilfredshed efter et vellykket arrangement. Bil og motorcykeludstillere er dog ikke helt enige om publikumsfordelingen, hvor begge lejre udtrykker at flertallet af gæsterne kom grundet deres del af udstillingen. Vi var selv på udstillingen og må sige denne debat nok ender uafgjort, da både bil og MC udstillerne havde virkelig mange besøgende.

Besøgsantallet endte på 17.787 besøgende i 2017. Holder formodningerne om at ca. 50% af de besøgende er kommet grundet motorcyklerne, betyder det ca. 8.900 motorcykel-interesserede gæster. Et rigtig flot resultat. Ved Roskilde udstillingen sidste år var der f.eks “kun” 5803 gæster.

Det bedste for motorcykel-branchen er dog ikke de mange gæster, men gæsternes lyst til at investere i tohjulede køretøjer. Marck Lauritzen fra Kawasaki Danmark fortæller at udstillerne i 2017 har udskrevet slutsedler i en mængde der ikke tidligere er set ved udstilling i Danmark. Som Marck udtrykker det, så er den danske købelyst tilbage i højt gear.

Marck Lauritzen fortæller også at danskerne ikke er så kubikfikserede som tidligere. F.eks var en af Kawasakis mest ombejlede motorcykler på udstillingen kun på 300 kubik.

Nu bliver det spændende om udstillingen i øst Danmark, sidste weekend i februar, i Lokomotivværkstedet i København, også kan trække 8-10.000 gæster. Kan den det, er der dømt national succes for MC Danmark.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start