MC-Travel, som er bag mange Cuba samt USA rejser er konkurs
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stor MC rejsearrangør konkurs

MC-Travel, som er bag mange Cuba samt USA rejser konkursmeldt
Webmaster
18/09-2014 kl. 11:00

Det store MC rejseselskab MC-Travel, er ved skifteretten i Århus, meldt konkurs.

Det betyder at kommende rejsende, der allerede har indbetalt til kommende ture, bør kontakte kurator Nete Bech Tinning hurtigst mulig, på tlf: 8891 8989.

Heldigvis for de kommende rejsende med selskabet, var MC Travel medlem af Rejsegarantifonden, så deres indbetalinger bør blive refunderet. Dette kræver dog kontakt til kurator og garantifonden. 

Informationen fra Statstidende er som følgende:

Ved dekret af 16.09.2014 har Skifteretten i Aarhus taget

MC-Travel ApS
CVR-nr. 29788456
Lystrupvej 1F
8240 Risskov
Sagsnr. SKS 46-20483/2014

under konkursbehandling efter begæring modtaget den 11.08.2014.

Selskabet har hjemsted i Aarhus kommune og har drevet virksomhed fra adressen Lystrupvej 1F, 8240 Risskov.

Kurator er advokat Nete Bech Tinning, Dokken 10, 6700 Esbjerg.

Eventuel anmodning om valg af kurator og kreditorudvalg skal fremsættes skriftligt over for skifteretten senest 3 uger efter denne bekendtgørelse.

Enhver, der har fordring eller andet krav mod skyldneren, opfordres til inden 4 uger efter denne bekendtgørelse til boets kurator at anmelde sit krav opgjort pr. 16.09.2014. Anmeldelsen bør være vedlagt dokumentation for kravet.

Retten i Aarhus, den 16.09.2014.

Informationen findes her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Stor MC rejsearrangør konkurs

  1. Det er sgu da et 123mc selskab der er gået ned, det har ihvertfald samme adresse, gad vide hvem som har skummet alle de mange penge som er indbetalt af hårdtarbejdende motorcyklister over hele Danmark?

  2. MC Travel havde rigtignok adresse på samme lokation som 123mc, Caps Harley Davidson, Marianne Eihilt Lets Dance etc. Der bor ca. 10 virksomheder på adressen. Men dette rejseselskab havde naturligvis intet med de andre virksomheder at gøre. MagaCin.dk fik ejeren af rejseselskabet til at køre en prøvetur på en Harley-Davidson nogle år tilbage, og ydermere var ejeren blogger om rejser. Denne blog er nu fjernet, da samarbejde med konkursramte virksomheder naturligvis ikke er mulig for MagaCin.dk

  3. Korrekt, han blev kaldet Skovhugger. Firmaet bag dette rejseselskab hed MSC Holding. Formoder dette skyldes Skovhugger hedder Michael Stanley Christensen. Han var tidligere rejsearrangør for Caps Harley-Davidson, som også ejer alle kontorlokalerne hvor bl.a. 123mc har lejet sig ind. Rejseselskabet har haft adresse der alt den tid vi har haft kendskab til huset, men virksomheden er ifølge vores viden blevet drevet fra Tyskland gennem længere tid.
    Deres postkasse blev fjernet mandag for en uge siden, hvilket sikkert skyldes konkursen.

Skriv et svar

Giver børn en ny start