Stilhed før stormen - Eicma udstilling 2015 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stilhed før stormen

Årets største motorcykel-begivenhed starter i dag
Webmaster
16/11-2015 kl. 09:00

Når du læser dette, befinder en større delegation fra MagaCin sig i flyveren på vej mod Italien, nærmere bestemt Eicma udstillingen i Milano. De udsendte får travlt, da de i år skal lave et helt TV-program om 2016 motorcykel-nyhederne. Og et helt program og gejl, lir og udstyr til den moderne motorcyklist.

Normalt har MagaCin sendt 3-4 personer til Eicma i to dage, men grundet den store produktion der i 2015 er planlagt, tæller den udrejsende delegation i 2015 hele 5 personer, og de bliver i Milano i 3 hele dage.

Allerede fra i eftermiddag starter det. Kl. 16.00 åbner Ducati dørene på et teater midt i Milano, hvor de viser deres bud på 2016 motorcyklen. Kl. 18.00 har Honda lejet et eksklusivt sted i Milano hvor de vil præsentere deres nyheder for verdenspressen, og kl. 20.00 viser Yamaha deres nye tohjulere frem i en central udstillingshal.

I morgen starter udstillingen så for alvor, hvor tirsdag og onsdag er forbeholdt pressen. Det er de dage hvor de heldige udsendte bliver trakteret med champagne, pindemadder og smukke prinsesser på alle motorcyklerne.

Torsdag åbner Eicma-udstillingen for offentligheden, så der drager MagaCin hjem igen. Det er nemlig helt umulig at lave noget professionelt arbejde på Eicma når den invaderes af ti-tusinder af gæster.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start