Yamaha FJR 1300 i havnen - Uheldig Moto Journal
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stakkels mand

Lolo fra franske Moto Journal er verdens uheldigste journalist
Tommy Rønn
10/12-2012 kl. 12:30

Nu ved vi hvem synderen er. Synderen der prøvede at drukne en Yamaha FJR1300 model 2013. 

Direkte i havnen, mens fotograferne sidder klar til at lave TV klip. Mere uheldig er kun få. Den uheldige person der næsten druknede en Yamaha FJR 1300, er Lolo fra franske Moto Journal, et af Frankrigs førende MC magasiner. Lolo, som vi ofte har mødt når vi har været rundt til diverse presse-præsentationer, er garanteret mere stille nu end tidligere.

Vi vil ikke love vi kan holde vores mund, næste gang vi møder Lolo. Et sådan stunt kræver næsten små spydige bemærkninger, og vi er overbeviste om Lolo daglig bliver drillet af de andre journalister på franske Moto Journal.

Vi har tidligere vist det fatale klip på vores facebook-profil, men det er altså vildere når vi ved hvem staklen i sadlen er.

Lolo klarede frisag, med en brækket finger. Desværre måtte den uheldige Yamaha FJR 1300 skrottes og sendes til de evige MC marker.

Et er sikkert. Lolo´s uheldige styrt vil blive europas motorcykel-journalister´s samtaleemne langt ud i fremtiden.

Journalisterne på MagaCin krydser alle fingre for noget sådan aldrig rammer dem, og skal det ske, så helst ikke mens fotograferne står klar. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Stakkels mand

  1. Tjah, hvis han nu havde kørt den hjem til mig, i stedet for i havnen, så havde han da fået en noget mere positiv omtale…i hvert fald her i huset!

    En vaskeægte fransk klovn, vil jeg sige!

Skriv et svar

Giver børn en ny start