Stående bifald da Motorsportcenter Fyn blev lovliggjort - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stående bifald da Motorsportcenter Fyn blev lovliggjort

Odense byråd har lovliggjort motorsportsanlægget i Kærby Mose
CO
30/09-2022 kl. 12:15

Nu er der godt nyt for danske motorsportstilhængere, og dem som gerne ser, at ungdommen kan fornøje sig med sunde fritidsinteresser.

“Det sker sjældent, og man må det faktisk ikke: Beslutning i byrådet fik stående bifald fra tilhørerne.”

Sådan lyder overskriften i denne artikel i Fyens Stiftstidende, som handler om, at et næsten enigt byråd på onsdagens møde i Odense vedtog at lovliggøre motorsportsanlægget i Kærby Mose.
Motorsportsanlægget var tidligere blevet godkendt, godkendelsen blev efterfølgende trukket tilbage af hensyn til en Stor Vandsalamander som ingen har set, men nu er godkendelsen endelig faldet på plads.
I artiklen på Fyens Stiftstidende der er linket til herover bemærkes det også, at lovliggørelsen dog indebærer, at der skal udarbejdes og godkendes en ny lokalplan, tillæg til kommuneplan med tilhørende miljøgodkendelser og en VVM-tilladelse.
Se også referatet fra byrådsmødet.

Men uagtet der stadig resterer lidt arbejde, så var Motorsport Center Fyn ikke desto mindre hurtigt på banen med denne opløftende udmelding.

En langstrakt sag
I følge Fyens Stiftstidende indledte Rådmand Søren Windell fremlæggelsen af mødets punkt tre med en udtalelse om, at sagen har været lang, meget lang og omstændelig.
Borgmester Peter Rahbæk der tilsyneladende ikke er specielt imponeret over det langstrakte forløb – som er yderligere forlænget af en borgergruppes klager – tog endvidere ekstraordinært ordet efter andre talere var hørt, og erklærede, at han ikke kunne komme i tanke om andre sager, der er begyndt helt tilbage fra før han kom i byrådet.

Og det har da også været en ikke blot langstrakt, men også yderst bizar sag, som MagaCin har dækket siden 2020 med Nyopført dansk motorsportsanlæg truet af Stor Vandsalamander og senest med artiklen der er linket til herunder, hvori der findes en række links relateret til sagen.

Der er lys for enden af tunnelen, som ikke længere er blokeret af en Stor Vandsalamander og vrisne borgergrupper, og vi ser frem til at overbringe en meddelelse om, at Motorsportcenter Fyn igen kan byde gæster velkommen.

Stort tillykke til Motorsportcenter Fyn og alle projektets hårdt arbejdende ildsjæle.

MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC nyheder!

Bliv abonnent og få ubegrænset adgang til alle nyheder, tests, videoer og fordele på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start