Fremtidens design kendetegner Yamaha MT-09 for 2017
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Spritny MT-09

Fremtidens design kendetegner MT-09 for 2017
Klaes Asaa
11/10-2016 kl. 16:40

MT-09 fik allerede almindelige begejstring da de første kom til Danmark. Nu har den etableret sig som den nøgne cykel, som alle andre skal konkurrere med. 

Den innovative og spændende model, der brillierer gennem styrke og smidighed, har revolutioneret motorcykel verdenen. Da MT-09 er blev modtaget i Europa kom den hurtigt øverst i sin egen kategori, og er blevet en af bestsellerne fra Yamaha. 

I 2017 kan modellen igen blive toneangivende for naked bikes. Yamaha designerne har udtænkt et endnu mere dynamisk udseende. Med sin aggressive nye styling og optimeret teknologi er det en meget fremtidsagtig model. 

MT-09 er inspireret af og imponerer enhver chauffør, der er på udkig efter et særligt kick. LED forlygterne har lært fra storebror MT-10. MT-09 er det aggressive udseende. Samtidig er det slående nye ansigt karakteriseret ved et iøjnefaldende gaffel rør. Det understreger den yderst kompakte konstruktion af motorcyklen og give den en aggressiv og kompromisløs vinkel. 

Assistent og Slipper kobling er med på MT-09 i 2017. En klar forbedring af standarden, som hæver modellen op i nærheden af MT-10. Koblingen er forstærket så den også i accelleration er stærkere, et plus på listen. 

Multifunktions display sat tættere på forlygten er med til at skabe en mere ensartet struktur. Ultra-kompakt bagende understreger den atletiske naked bike. Det forbedrer det tiltalende aggressive udseende af cyklen. 

Bagskærm eller nummerpladeholderen er et stilstudie i sig selv.

Den nye integrerede tredimensionelle LED baglygte, styrker indbegrebet af en naked bike. 

Sædet skinner er i et nyt design, men om man sidder godt kan kun en test vise. Det er fladt og 5 mm højere end sin forgænger. 

Gearskiftet har fået en opgradering, og vi må håbe at smidigheden er blevet tilgodeset i gearkassen. Blandt andet er geararmen ændret, så gearskiftetrykket er reduceret med 20%. Samtidig er der nu standard quick shift. 

Legetøjet til de små veje er MT-09 et godt svar på. Den kompakte 850ccm motor vil gerne arbejde. Crossplane har kun gjort det sjovere at eje en MT-09. Hvordan Yamaha så har løst EU4-norm, forureningsdirektiv for 2017, kan kun tiden vise.  

På Magacin skal den uden tvivl under luppen i 2017.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start