Se spionfotos: KTM 390 Adventure spottet i Indien
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Spionfoto: KTM 390 Adventure spottet

Produktionsklar KTM 390 Adventure ser ud til at være veludstyret
Mathias B. Høj
07/01-2019 kl. 11:14

Ja, det er ikke nemt at se på de grovkornede fotos og med den forvirrende camouflagemaling, men den skulle være god nok. KTM 390 Adventure er blevet spottet i Indien, hvor den er blevet fotograferet med en mobiltelefon. Og den ser væsentlig anderledes ud, end på tidligere spionfotos.

KTM mangler en mindre adventuremaskine i deres sortiment, og det er et segment som sælger stort. Både i Europa, men i stigende grad også på de asiatiske markeder.

KTM 390 Adventure vil blive produceret i Indien, hvor den også forventes at sælge godt. Mens 390 Duke er en hidsig lille sag, som det kan være svært at køre pænt i bytrafik og på dårligt underlag, bliver det en helt anden sag med 390 Adventure. Høj siddestilling, gode oversigtsforhold og en motor som vi antager vil blive droslet til netop den kørestil – med mere effekt ved lave omdrejninger.

Maskinen ser stort set ud til at være klar til produktion. Hvor de tidligere fotos viste trådegerfælge, er der på den fotograferede maskine støbte fælge. Her er det værd at være opmærksom på, at KTM ofte lancerer en særlig “R”-version til mere terrænorienteret kørsel. Så der kan sagtens komme en af hver.

Rørgitterstellet ser ud til at være bevaret fra 390 Duken, men en beskyttelsesbøjle er tilføjet fortil. Bremsning foretages af en enkelt skive fortil og bagtil og der er en WP upside-down forgaffel. Andet ville også være mærkeligt, da KTM ejer WP.

Udstødningen er placeret så lavt, at den ikke vil være et problem i forhold til sidetasker, og motoren er beskyttet bag en plade, som adventurestilen foreskriver.

Forlygtens form er meget KTM'sk, selv under camouflagebeklædningen. Muligvis er der TFT-informationsdisplay, men det er svært at se på de grovkornede billeder. Antallet af knapper på styret kunne antyde, at der vil være en del elektroniske muligheder – og så bliver der næsten også nødt til at være en skærm.

Der er ikke en officiel dato for hvornår KTM 390 Adventure kommer på markedet.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start