Spion foto: Ny Triumph Daytona 765?
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Spion foto: Ny Triumph Daytona 765?

Holder Triumph løftet fra sidste år?
CO
07/02-2019 kl. 12:38

Sidste år gjorde Triumph et stort nummer ud af appetit-vækker videoer, før den officielle præsentation af Triumph 1200 Scrambler løb af stablen. Altså en planlagt happening, hvor producenten gik målrettet efter at skærpe interessen for nyheden.

Senere på året slap nyheden om en kommende ny Rocket III ud, efter modellen kortvarigt blev vist ved et arrangement eksklusivt for forhandlere. Medierne (MagaCin inklusive) var hurtige på tasterne, og alt hvad der kunne opsnuses om modellen, blev videreformidlet i rasende fart.

Det har resulteret i at forhandlerne nu bliver kimet ned af forventningsfulde potentielle købere, hvor mange er klar til at omgående at bestille modellen og lægge et depositum.

Herligt med så købelystent et publikum, men vi kan som en serviceoplysning bekræfte hvad vi allerede skrev i December sidste år.

Triumph Rocket III bliver i følge interne kilder først præsenteret ved EICMA 2019, og de første modeller som forlader samlebåndet, bliver formentlig et begrænset antal halvpebrede TFC modeller.

Der er altså ingen grund til allerede nu at forhøre sig om specifikationer og priser, da den nye tre-trins raket efter alt at dømme først lander i salgslokalerne i 2020.

En svalende dukkert for dem som brænder efter en ny model vi endnu ikke har set live??

Jamen så lad os da se om vi kan få temperaturen nogle grader i vejret. Vi smider en pind på bålet under gryden med rygter, og viderebringer et billede vi har opsnappet fra sociale medier.

Spion-billedet herunder viser angiveligt en gadeversion af Triumph 765 Moto2 raceren vi skrev om allerede sidste år

Ny Triumph Daytona 765?

En privatperson har affotograferet siden i et magasin vi ikke kender navnet på. Vores kilde til billedet er bosiddende i USA, og det har i skrivende stund ikke været muligt at komme i kontakt med ham, så vi ved ikke mere end billedet viser.

Men påstanden om at det er en gadeversion af Moto2 cyklen giver god mening, da Triumph jo allerede tidligere har lovet at producere modellen hvis efterspørgslen er stor nok… hvilket sender tankevirksomheden på langfart. Se artiklen om Triumph's 2019 modeller, med vores første prøvesidning af raceren.

Havde Triumph allerede gjort forarbejdet, så det var en gadeversion der dannede grundlag for Moto2 raceren… og var det i virkeligheden den gadeversion iført racerkåbe udvalgte motorcykeljournalister i sin tid fik lov til at se, høre og prøve??

Spionbillederne mere end antyder at gadeversionen af 765 Moto2 raceren er undervejs, og vi ser frem til yderligere informationer om modellen… som måske endda kommer til at hedde noget helt andet end Daytona?   

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start