Speciel nyhed fra Triumph og The Distinguished Gentleman's Ride 4. April - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Speciel nyhed fra Triumph og The Distinguished Gentleman’s Ride 4. April

Interesserede kan stadig tilmelde sig årets udgave af The Distinguished Gentleman's Ride.
CO
30/03-2023 kl. 05:12

Omtrent midtvejs i denne måned oplyste MagaCin læserne om, at Datoen for The Distinguished Gentleman’s Ride 2023 er fastlagt.

Det forventes at årets arrangementet også i år nyder gigantisk global opbakning, og DGR inviterer interesserede til, at registrere samt tilmelde sig og bakke op om det gode formål med deltagelse på dagen.

21. Maj bliver altså en glimrende mulighed for dem der har tid og lyst til ikke blot at deltage i den sympatiske indsamling, men også til at få en sludder med ligesindede, få kørt en tur på motorcyklen og bidrage til, at de mange tilskuere også får en herlig dag.

Tilmelding gennemføres via denne side.

Noget specielt 4. April
Men udover opfordringen fra DGR, har den velgørende organisation for nylig delt endnu et interessant opslag på sociale medier.
For som du kan se i DGR’s opslag på sociale medier – og faktisk også på Triumph Motorcycles website i denne sektion – så annoncerer både Triumph Motorcycles og The Distinguished Gentleman’s Ride i forening, at vi har noget specielt at se frem til 4. April klokken 13.00 dansk tid.

Man kan nok med rimelighed antage, at gætterierne på hvilken specialitet parterne barsler med om få dage, ikke stikker helt af.

Billedet af nøgleringen med The Distinguished Gentleman’s Ride’s logo og en nøgle med Triumph’s logo giver nok et meget godt hint om, hvilken art specialitet det handler om.

Det får vi fuld vished for 4. April, hvor MagaCin naturligvis også dækker begivenheden.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start