KS Motor: Sparetiden er startet - Motorcykeludstyr
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sparetiden er startet

Efteråret betyder ofte gode tilbud

Webmaster
24/08-2011 kl. 17:00

Efteråret er tiden hvor forhandlerne skal have ryddet grundigt op i lagerne, hvorfor de ofte sænker priserne drastisk på udgående modeller. At en læderdragt eller styrthjelm har sidste års farver, bliver udstyret ikke ringere af, hvorfor forbrugerne ofte kan gøre en god handel på denne årstid.

KS Motor i Vejle holder udsalg og outlet d. 27. august. De taler om prisafslag på op til 70% hvilket kan mærkes på pengepungen hos flertallet af de danske motorcyklister. Hvad der er nedsat med 70% ved vi dog ikke.

MC-Plus i Århus har opstartet selvsamme operation. Også de taler om store prisnedsættelser i deres kælderoutlet. Kælderoutlet hos MC-Plus fortsætter så længe der er varer på gulvet, så løbetiden hos dem er afhængig af motorcyklisternes købelyst.

Rotana i Nyborg er også igang med et efterårs oprydningssalg. De nøjes ikke med udstyr, men inddrager også motorcykler i projektet. Rotana annoncerer med at alt skal væk, og at oprydningssalget er slut  d. 31. Det kan man da kalde at have styr på omsætningen, når man kender den eksakte dato hvor alt er udsolgt.

Der kommer utvivlsomt flere butikker til med diverse brandudsalg gennem efteråret, og straks vi informeres om disse, videresender vi informationerne her, så de danske motorcyklister kan gøre en god efterårshandel.

Skriv et svar