Sort sort humor - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sort sort humor

Ejendommelige strategier og konkurrence giver sjove indslag
Tommy Rønn
03/07-2009 kl. 20:00

Må man tale om billige bananer hos Netto, mens man handler hos Aldi. Ja det må man godt. Man bliver ihvertfald ikke smidt ud.

En foraudbyder kaldet Motorcykelgalleri.dk har indført en 100% forbudspolitik, omkring omtale af konkurrerende fora. Det betyder at skriver brugerne på Motorcykelgalleri.dk ord som, dk.fritid.motorcykel, motorcykelforum.dk eller tilsvarende, smides de ud. Uagtet at brugerne har betalt for servicen.

Ydermere ændres det skrevne konkurrent-navn straks til bannedsite.dk, så ingen ved hvad der oprindeligt har stået i teksten. Og nu bliver det sjovt.

En af de konkurrerende udbydere af foraservices har købt navnet bannedsite.dk. Det betyder at alt denne tekstændring som motorcykelgalleri.dk udfører, automatisk sender kunderne til konkurrenten.

Ja det er en skør verden, og for et medie som skriver artikler, er en sådan procedure svær at forstå. Skrevne medier linker konstant hinanden imellem, for altid at kunne tilbyde brugerne nyeste informationer. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Sort sort humor

  1. Folkene bag Motorcykelforum.dk MÅ være skruet underligt sammen oven i hovedet. Betal 57 kr. som trækkes over SMS besked – FOR at kunne deltage med kommentare om MC. Der er vel ingen der uden vidre opgiver konto nr. SOM var det, det mest selfølgelige i disse digitale tider.

    EN anden lille Historie der har ligheder: Post Danmark er nu oppe på 2 mio Dankort transsaktioner i forbindelse med postpakker. Ok, Men hvor mange 1.000 postforsendelser går de glip af – DA mange foretrækker forsendelse med Efterkravsbetaling. En betalingsmåde hvor pris er mellem 100-150 kr. Som mange med glæde betaler. Der er helt sikker mange som ikke har så travlt – om der går en uge eller 1½ inden de får deres pakke. En undersøgelse fra England for et lille års tid siden, om pakkepost bestilt/betalt i netbutikker. 85 % af alle pakker kom ikke den dag netbutikken havde låvet. En stor del af kunderne havde taget sig en syge/pjække dag – feriedag.

    Råt for usødet… også om handel på nettet:

    Kundeadfærd, loyalitet, en til en… http://www.talefod.dk

    nankai

Skriv et svar

Giver børn en ny start